Časlav KM Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Jane svaka cast na izvestaju.ajmo Srbija sad je pravi trenutak da pregazite sve ostale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djivdjon Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Znaci u toki veceri SRBIJA izbija na celnu pozicuju :!: :clap: SRRRRRRBIIIIIIIIIJJJJJJJJJAAAAAAAAAA :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 samo tako neka nastave.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 http://videos.tf1.fr/jt-13h/les-champio ... 98934.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribolovac Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Dace bog da bude sve kako treba,samo neka gaze :arrow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran74 Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Jel se zna kako stoje po sektorima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribolovac Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Cuo se sa Bobanom u svom sektoru je prvi niko oko njega nema ribu generalno smo trenutno drugi ceo dan nema ribe nada se nocas da ce nesto biti nije nervozan pun optimizma Link to comment Share on other sites More sharing options...
slamcica Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Jedno pitanje. Na snimku koji je postavio JaneMK vidi se da francuzi lepe hranu na hranilicu da li je i to dozvoljeno??? :think: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 koliko sam ja vidio to je stick miks a ne hranilica,ako jeste nije dozvoljeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djivdjon Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Jedno pitanje. Na snimku koji je postavio JaneMK vidi se da francuzi lepe hranu na hranilicu da li je i to dozvoljeno??? :think: To si u pravu! I ja sam video,samo nisam hteo da se pravim pamet Da li je to uopste dozvozeljno :?: :!: I onako su rekli da neka cudna pravila vaze za s.p.! :think: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 sad vidio stick miks je,lepo se vidi olovo pozadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djivdjon Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 koliko sam ja vidio to je stick miks a ne hranilica,ako jeste nije dozvoljeno Pa onda je nevidjen propust :!: I to bas rade domacini :!: :twisted: Treba stupiti u kontakt sa nekim odande i reci im da posalju sudije da provere :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanislav_pancevo Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Evo stigli i mi da se malo druzimo sa vama,,, :dance: Ceo dan frka;svuda pokusaji svega i svacegaStojimo pored svakog africkog boksa,ljudi su cudo koliko sarajuUlazemo prigovore i ostalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanislav_pancevo Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 evo malo bitnijih stvari U sektoru A Boban i Joca SM su TRECI :clap: U sektoru B Sapanjac i Marko DRUGI :clap: U sektoru C Bojanic i Mudrinski TRECI :clap: Riba generalno slabo radi,a od popodne nikako :!: Idemo sad na rucak,pa vam veceras stavljamo fotke Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasabg Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 da li ce biti nekih izvestaja u toku noci ili da cekamo jutro....postavite neke slike...IDEMO SRBIJAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
zile mk Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 U sektoru B jel mi mozete reci od 1 do 5 mesto koje drzave su????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slamcica Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 :happy-cheerleadersmileyguy: :happy-cheerleadersmileyguy: :happy-cheerleadersmileyguy: :happy-cheerleadersmileyguy: :happy-cheerleadersmileyguy: :happy-cheerleadersmileyguy: :happy-cheerleadersmileyguy: SRBIJAAAAAAAAA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanislav_pancevo Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Bice samo malo da se sredimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 riba makedonaca u B sektoru je priznata videcemo sad stanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
baka_bandit Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Jedno pitanje. Na snimku koji je postavio JaneMK vidi se da francuzi lepe hranu na hranilicu da li je i to dozvoljeno??? :think: To si u pravu! I ja sam video,samo nisam hteo da se pravim pamet Da li je to uopste dozvozeljno :?: :!: I onako su rekli da neka cudna pravila vaze za s.p.! :think: Ako neko moze da mi objasni sta ce im pored stik miksa (koji nije dozvoljen) roler i pistolj za boile??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Ica i Jone sad izgubili jednu veliku ribu...Kaze sve je ok divlja voda a ljudi okolo nisu navikli i ne znaju da pecaju na divljoj vodi pa bacili po 200kg hrane i sve pokvarili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Jedno pitanje. Na snimku koji je postavio JaneMK vidi se da francuzi lepe hranu na hranilicu da li je i to dozvoljeno??? :think: To si u pravu! I ja sam video,samo nisam hteo da se pravim pamet Da li je to uopste dozvozeljno :?: :!: I onako su rekli da neka cudna pravila vaze za s.p.! :think: Ako neko moze da mi objasni sta ce im pored stik miksa (koji nije dozvoljen) roler i pistolj za boile??? meni pada samo jedna ideja na pamet a to je posto je cini mi se neki bas veliki promer da prave kugle hrane pa im je lakse da sve budu istog promera :)a mozda sam i bas lupio a ostao ziv :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran74 Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Jedno pitanje. Na snimku koji je postavio JaneMK vidi se da francuzi lepe hranu na hranilicu da li je i to dozvoljeno??? :think: To si u pravu! I ja sam video,samo nisam hteo da se pravim pamet Da li je to uopste dozvozeljno :?: :!: I onako su rekli da neka cudna pravila vaze za s.p.! :think: Ako neko moze da mi objasni sta ce im pored stik miksa (koji nije dozvoljen) roler i pistolj za boile??? S obzirom koliki je precnik rolera i pistolja, pretpostavljam da na licu mesta prave kugle od praskaste hrane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Svaka cast na izvestavanju,najjace je od svih sajtova.Netreba se stideti prigovora,svaku neregluarnost prijaviti,treba kazniti one koji hoce da neposten nacin doci do pobede. NAPRED NASI SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts