milancheshow Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 ceo predvez ispada jako dugacak... mozda je u pitanju klizno olovo, jedino mi to deluje kao logican odgovor... mozda gresim u stvari, kad malo bolje razmislim, ni to mi nije logicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Mislim da je Kiza u Golubcu. Odgovorice vam kad se vrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Kizo-ako moze objasnjenje zasto je hranilica na toj udaljenosti od olova?Hranilicu od olova odaljavam sto vise mogu(koliko mi dozvoljavaju uslovi zabacivanja,vadjenja ribe).Time dobijam efekat leadcora,da mi prezentacija legne i da malo ga udaljim od najlona.Tako omogucim ribi da se slobodno krece oko mamca i da mi ne lupa telom po najlonu(nekada mislio IMAM UDARAC).Posebno mi se dobro pokazalo za pecanje iz camca(na vagu). A i za onaj mali feder ispod olova-za sta on sluzi(moze li slika samo tog dela)? Mali feder je home varijanta brzog izmenjivaca na koji sam navikao,moze i bolo koji drugi,a moze i bez njega-direktno na vrtilicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan06 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Hvala.Sad je sve jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Od koje vrste zice pravite ovakve spiralne hranilice,hocu da probam da napravim pa me zanima materijal zice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 1,1-1,2mm pocinkovana zica Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Ok hvala,pokusacu da napravim pa saljem kako je ispalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektra Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Na ternu na kome bi pecao ima jedno 20-30cm mulja(a mozda i manje u nekim delovima) pa me zanima neki sistem sa hranilicom koji bi po vama odgovarao za ovaj muljeviti teren Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 In-line sistem sa nekom metod hranilicom a predvez da bude malo duzi od dubine mulja (znaci dubina mulja + par cenitimetara) i neka predvez bude obavezno od meke strune ( korda supernatural i slicno). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts