Ribolovac Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 / Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaxy Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 A zna li se koja ce cena biti? :think: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribolovac Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 / Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol022RU Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Ja sam ih uzeo u Ribolovcu mogu vam reci da su dosta dobri stapovi za te pare.Za bacanje su odlicni ,mozda da sam uzeo 3,9 m bilo bi jos bolje dobio bih na daljini ali nema vise pavlovaca pa su mi dovoljni i ovi .Mozda su malo jaci nego sto sam mislio ,oseti se kada dodje riba pod noge kada stap treba da odradi moram malo da popustim dril,ali nemoze i snaga i elasticnost. :violin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Ako si kupio spod stapove da sa njima pecas, nije mi jasno kakvu si to elasticnost ocekivao?! :think: :think: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki-zarko Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Soko je pogresio, covek prica o stapovima 12 3lb, svakome se desava da pogresi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIX Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Soko je pogresio, covek prica o stapovima 12 3lb, svakome se desava da pogresi..... Zato je tu Kristijan da sve to dovede u red. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Gresite, ima ljudi koji pecaju na spod stapove i koriste ih za extremne uslove kad ide sve na hoooo-ruk, samo, treba biti svestan da onda nema nista od elasticnosti i uzivanja, nije mi bila namera da ikoga hvatam za rec i ispravljam!!! :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol022RU Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Eto i ja da se javim moja greska je bila nisam video da je spod ali Zare je sve rekao ali treba mi oprostiti ja sam ipak sarandzija u pokusaju :whistle: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijusa15 Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Razmisljao sam da kupim ove stapove 3.5lb. Da li si sa tvojim pokusavao da prebacis 100m? Kakvi su rezultati? Sa predhodnim parabolicima sam dolazio do 90m i ni makac dalje sa olovom 90g Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Prosecan bacac sigurno moze da dostigne daljinu od 100m,ako si vise od prosecan i daljine od 120+ su lako dostizne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Da li Snuper Marker stap moze da se koristi kao spod stap? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts