rott Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Do sada sam tvrdio da je najbolji shtap na svetu - onaj koji ti ponajvishe odgovara.E sad, koja duzina shtapa uistinu odgovara malom , srednjem ili dvometarskom coveku?Slushao sam dosta mishljenja i polemisanja na tu temu, od ljudi cije mishljenje uvazavam i onih drugih.Kakvo je vashe mishljenje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Prvo pravilo da nema pravila.Trebalo bi da 12 odgovara nizem coveku ali i tu opet sve zavisi od duzine njegovih ruku,od daljine rolerhultera do zadnjeg dela shtapa.Evo ja sam mislio da meni odgovara 12-ica i to se u najvishe slucaja i dokazalo medjutim sad sam uzo 13-icu i super odgovara.Znaci i kako shtap zabacuje,pa kilaza coveka,pa koje je shtap akcije itn itn.Po meni nema pravila sve dok se shtap neuzme u ruke i neisproba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanislav_pancevo Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Duži štap jednostavno pruža vise mogućnosti ,a sve ostalo je stvar tehnike i treninga......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djivdjon Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Odlicna tema :!: Taman treba da uzmem Century FG i mnogo se razmisljam da li da uzmem 12 ili 13 3.5lb.Ako moze neko da mi pomogne oko odabira :think: Bilo bi lepo neko ako ih ima,pa da napise svoje iskustvo :dance: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlocko Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Bespredmetna tema, toliko je sam izbor individualan i nema nikakve veze sa visinom i tezinom, a isti modeli toliko variraju po performansama kako im se menja duzina da je to strasno. Tesko pitanje, da je u pitanju jedan model pa da se svi izjasne sta misle, ovako.....????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slamcica Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Duži štap jednostavno pruža vise mogućnosti ,a sve ostalo je stvar tehnike i treninga.........Potpuno se slažem.imao 12" bio zadovoljan, prešao na 13" utisci :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
carper-sb Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 ja sam visok 198 cm, i savršeno mi pašu moji greys x-flite 12.6ft, 3.5lb...prva serija, naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
focusprint Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Do sada sam tvrdio da je najbolji shtap na svetu - onaj koji ti ponajvishe odgovara.E sad, koja duzina shtapa uistinu odgovara malom , srednjem ili dvometarskom coveku?Slushao sam dosta mishljenja i polemisanja na tu temu, od ljudi cije mishljenje uvazavam i onih drugih.Kakvo je vashe mishljenje?Ova ti je dobra sa visinom,slatko se nasmejah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts