Guest kristijansombor Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Da li je neko vlasnik ove lampe za glavu?! Interesuju me iskustva?http://www.ribolovactradeshop.com/proizvod_detaljno.php?p=810Hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
dane Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Imam je dve sezone,odlicna lampa ako ti ne smeta sto su baterije na potiljku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristijansombor Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Hvala Dane, pa ne smeta mi bas, definitivno je uzimam, citao sam i po nekim engleskim forumima, svi je hvale!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kroz Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Imam je dve sezone,odlicna lampa ako ti ne smeta sto su baterije na potiljkuAko je to ona lampa sto je Matija koristio na Conoplji, onda je sigurno odlicna. Matija je bio ubjedljiv u edukaciji o crvenom modu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dane Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Sad ne secam se da li je imao moju ili kumovu,kum ima isto chub ali manji model...uglavnom lampa je super,jedino ko drema ili spava sa lampom mogu da mu smetaju baterije na potiljku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marjan Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 lampa SL 200 1w luxeon 51 lumen izuzetna i trajna imamo je na stanju cena 2600,00.din pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts