stanislav_pancevo Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Kakva su iskustva onih koji ih koriste ...kavih tipova ima ...dali neko ima preradjeni sa 220 volti na plin ...cuo sam da su neki ljudi i to radili ...da vidimo kakva su iskustva.......................HVALA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Ja se nebi zezao sa prepravljanim kad vec ima fabrickih. Ako imas nekog u svabiji mozes da pratis licitaciju na "EBAY''u , cesto se pojavljuju polovni a i novi na 12v kao i na plinhttp://sport.shop.ebay.de/Kuhlboxen-Kuh ... 6034%2C888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shevchenko Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dane Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Verujem da nisu losi ali kod nas su jos nedostupni,pojavi se s vremena na vreme u oglasima u kamp opremi ali su oko 200 eura a litraza samo 40 lit, nekako mi to malo deluje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragan milenkovic Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Posedujem jedan od 40l ima mogučnosti na220v, 12v i na gas, ali je fabrički urađen kada radi na gasu plamen je kao na upaljaću, a prave se mali zato što se najčešće koriste na plovilima, inače ima komoru za zamrzavanje i frižider koji ladi do 3stepena. Zadnjeih godina prodavali su se na sajmu Nautike u Beogradu koji je krajem Marta ili početkom Aprila i nisu baš jeftini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan. Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Prepravljanje obicnog je je veoma zajebano iz razloga sto su nasi kucni frizideri punjeni freonom,a ovi gasni ili na 12v imaju amonijak(bar su takvi bili oni stari).Kupovina cak i nekog polovnog je pozmasna investicija,tako da ne znam koliko ti se to bas isplati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts