nesa Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 ima brate u Svabiji! :-D jbt pa oni o MKM pricaju vec 2 godine sugurno...pa da idu peske do sad bi stigli sa proizvodima... Mladi gospodine moracu da popricam sa vasim Sefom o ovome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Neeee Neso nisam ja mislio nista lose ovim....naprotiv nego zeljno iscekujemo proizvode :-) a stvarno ne znam zasto ih nema toliko... svrati nekad u firmu :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Mladi gospodine moracu da popricam sa vasim Sefom o ovome. Sone respect za one zezancije danas! ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Koje?Bilo ih je vise...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 pa od prilike za sve! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojanns81 Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Najjeftinija varijanta:Uzmite pelete za tov sarana 10kg-600dinara.Poprskajte ih CSL-om, multi minom i aromom. Dobijete odlicnu peletu za smesne pare.gde mogu da se kupe te pelete Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejandex Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 imam ih ja u prodavnici 1800 din 25kg tonuce 4mm proizvodi vet.zavod subotica Link to comment Share on other sites More sharing options...
judge Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 a imas ih u na Vilinim vodama, to je predstavnistvo Komponente a tu im je i magacin pa vrse i maloprodaju, malo su zavuceni i nje ih bas najjednostavnije naci a vrhunac svega je sto u magacinu ima nekoga od 8 pa najkasnije do 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
judge Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 a da, rekose mi da postoje sa 7 i 12 % masti, ima li neko ideju koje su se bolje pokazale :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljupche9 Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Mnogo dobra stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Ja pelete sam pravim kada imam vremena i kada me ne mrzi i mogu vam reci da su odlicne: -400gr kukuruznog griza-400gr psenicnog brasna-100gr mleka u prahu-100gr mlevene pticije hrane Umesiti smesu sa 1dl bilo kojeg ulja,1dl vode.Po zelji moze da se doda neki atraktor, neka aroma i naravno boja.Gustina testa se pravi kao za boile,ukoliko ispadne tvrdje nego sto treba moze da se doda jos malo vode.Ja sam smesu umesto u masinu za mlevenje mesa (sto je jednostavnije i brze) stavljao u pistolj za boile i nakon izbacivanja testa seckao nozem po zelji,susenje nekoliko dana zavisi od vremena.Evo ovih dana se spremam za prve ture pa na susenje i u kante do prvog pecanja.p.s. recept sam i ja dobio izbaci psenicu gluten je jako tezak za varenje ribama imas proseno keks u prahu sojino pirincano jecmeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 imam ih ja u prodavnici 1800 din 25kg tonuce 4mm proizvodi vet.zavod subotica to tone svaka 3 ja bio u kacu na viru pobacao 2 kile sa druge obale na 17 bilo me sramota onoe sve pup i ite ti njih na povrsini sve presle kolegi na 16 pa 15 pa se nasukale na obalu i tamo raspale Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Da li i gde u BG mogu da se kupe pelete Vet.zavod Subotica?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Najjeftinija varijanta:Uzmite pelete za tov sarana 10kg-600dinara.Poprskajte ih CSL-om, multi minom i aromom. Dobijete odlicnu peletu za smesne pare. te plutaju kad sam ih na viru pobacaao a one sve na povrsini i vetar ih nosi sramota me bila Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 te plutaju mozda si kupio pastrmske pelete, saranske ne bi trebalo da plutaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola1982 Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Cini mi se da sam negde procitao da postoje 2 vrste saranskih peleta, tonuce i plivajuce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Cini mi se da sam negde procitao da postoje 2 vrste saranskih peleta, tonuce i plivajuce...tacno tako, u pravu si... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki Pecolovac Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Ne rece niko ima li negde u Beogradu da se kupe ove suboticke pelete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Ne rece niko ima li negde u Beogradu da se kupe ove suboticke pelete?Nema ja sam zvao jos pre samo u subotici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 063/262-632 firma je u Pancevu,i rade isporuku za Beograd.Meni su doneli 1 dzak pelete suprofish.Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 koja je cena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 063/262-632 firma je u Pancevu,i rade isporuku za Beograd.Meni su doneli 1 dzak pelete suprofish.PozTako jeto je veterinarska apoteka "Sanja",nalaze se u Pancevu cim se predje stari most na Tamisu kod hotela,prvi semafor levo i posle 500-600m sa leve strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 koja je cena?Ne secam se tacno,ali smesno je bilo kad proracunas po kilogramu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 2400 din 25 kg 25% proteina 7% masnoca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki Pecolovac Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 2400 din 25 kg 25% proteina 7% masnocaCero, jel to mislis na ove suboticke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts