rott Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Kako nishta !? - Od mamaca obavezno poneti po..... :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Mislio sam umesto kolaca Vlajs, rostilj ne moze nista da zameni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Rostilj od bambija u Gornjem Podunavlju?! :shock: :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Rostilj od bambija u Gornjem Podunavlju?! :shock: :naughty:E da, da to mi je promaklo, mislim Deki da bi se vise isplatilo ubiti coveka tamo nego bambija, manje bi robijao sigurno!!! Tako da cemo ostaviti male bambije da zive a mi cemo se zadovoljiti nekom zivuljkom iz obora Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 koliko ja vidim pripreme su vec pocele :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Znaci ovako - obavezan JEDAN shtap za poneti , i po potrebi raspakovatiOd mamaca obavezno poneti po gajbu piva uz upozorenje - ne dirati do pristizanja na destinacijukratez tj zestina - obavezna u sledecim oblicima1 kajsijevaca2 kajsijevaca3 kajsijevacapod cetiri moze i neki pelinkovacpod pet radza svih boja i porekla - mozehrana nam ne treba - skuvace pauc pasuljicu mmmmmroshtilj - navatacemo neku divlju gudu ili nekog bambija jel se slazete ??? http://www.cheesebuerger.de/images/midi/sportlich/a042.gif http://www.cheesebuerger.de/images/midi/sportlich/a042.gif http://www.cheesebuerger.de/images/midi/sportlich/a042.gif http://www.cheesebuerger.de/images/midi/sportlich/a022.gif http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/e030.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Rostilj od bambija u Gornjem Podunavlju?! :shock: :naughty: :happy-jumpeveryone: :happy-bouncymagenta: :happy-jumpeveryone: Niko momcino ajde vazi dogovor, evo obecavam necemo dirati bambija, ali kako ti je promaklo divlje prase Shalim se ja malo sa ovim momcima, jer hocu da se shvercujem uz njih. A tvoj post sluzi za primer kako treba reagovati kad neko cacka prirodu. Ziv bio i voleo bih da ima vishe momaka kao shto si ti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 http://s4.postimage.org/I_rWS.jpg Znam da se salite, a prase nisam zaboravio, za to ce se pobrinuti mama krmaca. A ovo gore su conopljanski bambiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Nema me jedan dan i vi oma od ozbiljnog jurenja kapitalaca u rano prolece zurku dogovorili c c c :dance: :dance: ,ja sam za u svakoj varijanti. a sto se tice boila ja cu morati bar kilo ipo bake da ponesem! Ali za Kristijana,kad smo pecali letos morao sam da sakrivam baku da ne pojede sve :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Ponesi sta hoces, jedem ja sve osim mozda Monster Crab Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Ponesi sta hoces, jedem ja sve osim mozda Monster Crab Vazi,jedno je sigurno NECES IMATI PROBLEMA SA PROBAVOM :dance: :dance: Ajmo malo oko termina tog pecanja,sta mislite o kraju marta( zadnji week marta)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Ja imam utakmicu taj vikend, ali to je samo jedan dan, ako bas hocete moze i tako, ako ne, moze prvi vikend u aprilu :?: :?: :( :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Po zakonu o ribarstvu ne sme se riba uzgajati u kavezimaPrdo po novom zakonu postavljanje kaveznih sistema je zabranjeno samo na ribolovnim vodama, znaci tamo gde se peca, a ako neko zakupi celu vodu, moze na njoj da radi sta hoce, naravno u skladu sa zakonom!!! :violin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 Ponesi sta hoces, jedem ja sve osim mozda Monster Crab Vazi,jedno je sigurno NECES IMATI PROBLEMA SA PROBAVOM :dance: :dance: Ajmo malo oko termina tog pecanja,sta mislite o kraju marta( zadnji week marta)? Gorane 26- 28-og marta Nesha i ja pecamo na 'Akvarijumu" kao i 15 - 18-og aprila Pelagic.Ajde iznesite vi planove pa da nadjemo termin za "Jovu" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Prvi vikend aprila :?: :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Prvi vikend aprila :?: :?: :hand: VASKRS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 Prvi vikend aprila :?: :?: :hand: VASKRS! Ok al daj neko vreme kad bi mogao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Pitajte Bilijevu suprugu Sosu, pa usaglasite termine :violin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :bow-yellow: :bow-yellow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 :clap: :clap: :clap: Pitacu ja Oljku da i ti ides sa nama!Sta kazete onda za week posle vaseg pecanja u Bosni ,ili ti 24-25 april?Al vam gust prolecni raspored Zemunci. :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Jel ste se druzili, proslo je puno vremena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Jovino jezero je lepa (i daleka)proslost ali na zalost vrlo ruzna sadasnjost!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts