andrija Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Pitanje za Rumljane: znate li gde u Rumi ima da se kupe protektirane zimske gume (polovne). Cuo sam da ima u Rumi ali ne znam kod kog vulkanizera pa bi mi svako obavestenje znacilo.HVALA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Trifkovic, promet ili komerc, kucni u googl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran-Ruma Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Pitanje za Rumljane: znate li gde u Rumi ima da se kupe protektirane zimske gume (polovne). Cuo sam da ima u Rumi ali ne znam kod kog vulkanizera pa bi mi svako obavestenje znacilo.HVALADruze a za cega ti trebaju gume mislim dimenzije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted October 28, 2010 Author Share Posted October 28, 2010 205/65/15 za auto. Izgleda da ima TRIFKOVIC, hvala Vojo - sta ti je taxista ---- bre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Ima kod mene preko firme, valjda na 6 rata, nisam obracao nesto paznju, nove, i biras,proizvodjaca,ako te zanima posaljem info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted October 28, 2010 Author Share Posted October 28, 2010 Videcu sutra kad budem imao vise info. U svakom slucaju hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 @SmrkiPosalji!!!@AndraNema na cemu, stavljaju to moje kolege i pevaju, ja licno bih stavio samo i bas ako moram Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted October 29, 2010 Author Share Posted October 29, 2010 Zvao Trifkovica , ima maltene svih dimenzija, cene oko 3400,00 garancija dal 1 ili 2 god nisam razumeo. Po meni povoljno. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 http://www.beoguma.com/ preko ovih, na 6 rata, al malko zahebano, ko ce na vreme da uplacuje rate, meni se skida sa ld, -pare nisu problem para nema. http://www.beoguma.com/vrste-placanja/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Zaboravi, mislio sam da je nesto drugo u pitanju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts