Limar Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Sipas i ne razmisljas!...jos jedna dooobra jagoda je od Imperijal Baitsa:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Drugar i ja pecamo na 2x22mm boile,negde i 2x24mm tako da nemamo potrebu za cestim prezavacivanjem,X puta takva taktika je donela lepe ribe na Dobrodolu sa jagodom a moj zakljucak je da te teorije Ester il uljana aroma ne piju vodu u praksi je i Red Herring mix+Fresh Smoked Salmon aroma,najbolje mi radi posle zime,pocetak marta i dok ne ugreje pa onda u novembru kad odem koji put,nas par peca s tim i svima isto:D Za Dobrodol ove godine sam spremio odlican roller Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 pa nismo samo utvrdili dali milkom jagoda je perfektna ili milkom sumska jagoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki-zarko Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Šumska !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Vi mora da ste neki ( sumar ) kada znate da je sumska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki-zarko Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Čika Sale pa jesi to TI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 pa nismo samo utvrdili dali milkom jagoda je perfektna ili milkom sumska jagoda Evo sada sam sredjivao frizider sa hemijom na flasi Milkom jagode pise SUMSKA JAGODA da nije bilo ove teme nikada mi ne bi zapalo za oko sta pise, a to je jagoda sa kojom vecina peca kada je u pitanju Milkoma a i vanila je KREM-VANILA Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 Koju kolicinu milkom jagode da stavim na jednu jupolku, za spod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 20-30ml ako ide sa jos necim,ja sam dodavao i VDE aditiv strawbery i ta kombinacija je po pitanju arome bila meni odlicna Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 Evo sada sam sredjivao frizider sa hemijom na flasi Milkom jagode pise SUMSKA JAGODA da nije bilo ove teme nikada mi ne bi zapalo za oko sta pise, a to je jagoda sa kojom vecina peca kada je u pitanju Milkoma a i vanila je KREM-VANILAReko ja vasem ucitellju a on mi ne veruje da je sumska jagoda ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 Ma pusti nastavnika nesto je nadrndan i stalno je kontras,znas ti njega stara garda pa misli on najbolje zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
carpix Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 sensas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Uskoro planiram da isprobam ripe strawberry od Performance Baits-a , jel imao neko iskustva sa ovom aromom i kako se pokazala ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 a pa milkom je extra Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 Interesuje me da li je neko koristio Dr. Oetker-ovu aromu jagode i kakvo je misljenje o njoj !? Pre par dana sam slucajno naleteo na neku kolicinu Dr. Oetker-ove jagode u bocicama po 38mL, koja je potpuno bezbojna... reletivno je male gustine... pa skoro kao voda... verovatno je alkoholna (sto je, nadam se, jos jedan plus za relativno hladnu vodu)!?To je sto se tice izgleda, a sto se tice mirisa... e to je tek prica !!! Fantazija ! Em jaka, em izuzetno prijatna ! Toliko verno i prijatno mirise, da prosto uopste ne odaje utisak da je hemija ! Ja sam je koristo sr.... lepo mirise dok ne dodje do kuvanja onda izgubi aromu i posle moras da je dipujes Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 e jebe... milkom aromu obisao sam 20 maxija i marketa i zdravu hranu i nigde ne nadjoh to sr...!!! pecam ja na v.d.e, sad sam se iznervirao :boc: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ateista Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 Ima na pijaci u bloku 44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Zvao sam danas firmu milkom sto se tice arome ima aroma sumska jagoda 1 litar cena:1537 rsd Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Drugar ako mozes da mi posaljes njihov broj, gde im je firma? verovatno bi mogli da mi posalju postom Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 http://www.hranaipice.com/firma.aspx?f=3367 al nece da moze, ne salju, samo ako imas firmu, trazi broj telefona bio spajza na kvantasu, pa se dogovorite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Pozdrav drugari , zanima me jel kombinovao neko od vas jagodu sa solarovim esterblend 12 i jel bilo rezultata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 QuotePozdrav drugari , zanima me jel kombinovao neko od vas jagodu sa solarovim esterblend 12 i jel bilo rezultata?ide to samo pazi mnogo je jak, najbolje se pokazalo u prolece.bar iz mog ugla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Jagodu nisam "sekao" sa Esterblend 12,ali zato kad radim Bananu i Baku cesto "secem" sa Esterblend 12. Obicno ga koristim kada su dna muljevita jer ima jak i prodoran miris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Hvala vam drugari . Probacemo nesto da kombinujemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 jel neko koristio sbs jagodu ja je uzeo a vidim da je niko ne spominje , jel losa il je niste ni probali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts