Dax Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 hvala drugar, da se vratimo staroj temi o strawberry, ja koristim dt aromu u kombinaciji sa s&o, a kad pravim cistu jagodu stavljam nutrin fruit cajouser i radi odlicno, mada sam probao i sa e12 i to je davalo lepe rezultate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledo Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Quotejesi ti probavao?gde si nasao da kupis sve od max nollera?ima kod nas u zg dečko koji suradjuje sa imperialom pa preko njega sve naručujem.uglavnom sve su stvari od njih odlične,posebno brašna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shevchenko Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Quotea jel si probao squid dt? meni je squid favorit mamac i uvek ga nosim napecanje,i koristio sam solarov do prosle godine i probao dt i vise mi se svidja. dt mi mirise ko squid pre 6-7 godina,mozda je to opet neka teorija zavere i sl.ali mislim da je squid solarov sad slabijeg mirisa od onog pre 6-7godina,nema tu ostrinu mirisa i cini mi se da vetri mnogo brze....jos sam od par ljudi cuo da imaju slicna zapazanja ko ja u vezi s&o solarovog DT s&o je po meni neprikosnoven, ali relativno nepoznat kod nsSolara sam naveo iz razloga sto je sebi godinama unazad izgradio ime kao sinonim za s&o aromu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 DT u globalu ima odlicne stvari nama manje vise poznate/dostupne, zato kupujemo sto imamo i sto nam je pod nosem, a i neznamo koliko dobrih stvari ima jos, kao sto ti kazes dt s&o, RH,nash, mainline itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts