Jump to content

SPOD

Recommended Posts

Brus ashby je poznati proizvodjac custom shtapova medju kojima jedan od najpoznatijih njegovih je bash spod ROCKETEER ma osnovu starog 12 '' izradio je i seriju 13 kako i harisonov spod je mekshi nego ostali rucni rad engleski spodovi al to neznaci da je najbolji.Za distancu je bio i bice big berta century i josh nema zamenu.Shto se tice harisona i ashbyja su otprilike iste klase kao znatno kruci FS LRS.Medjutim nemojte tvrditi da je najbolji zashto.Jeste probali prowesov sniper spod 5 lb il his spod 4,5 lb koji isto tako mekshi al daleko zabacuju da ne bi bilo zabune kako sam sve ove shtapove drzo i baco osim hisa znam o cemu pricam.

Svakome je onaj koji legne najbolji i meni bolje sa mekshim spodom al to neznaci da je bolji.Sa malo tehnike savladao sam i daleko kruci spod kao lrs koji kako kazete lomi kicmu pa me sad ne lomi.

Moram da konstatujem,gore pomenuti kolega Valentic dao mi je da dva dana koristim Brus ashby

spod.Posle mog NG a ja sam se preporodio,sa 50 posto snage postizao sam iste daljine .Iskreno preporucujem svakom ko ima para da kupi Ashby spod.

Jel si probao 13icu ili 12icu,i jel batina tipa NG :?: