razotevs Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 znaci voda je dobrog kvaliteta kad ima i rakova 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 pa tako kazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 9, 2013 Author Share Posted February 9, 2013 Koji je ludak donosio rakove tamo,trebao bi da mu zabranis pristup vodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 http://img547.imageshack.us/img547/1681/slika0385.jpg rakovi PS: ne znam zasto ali nece da mi prihvati direkt link kao sto sam pre to stavljao... vec samo ovako plava slovca pa mora da se klikne i otvori ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 A sta bi za pecanje na plovak? Hoce li to na malom jezeru da se uredi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 pecanje na plovak je dozvoljeno na velikom jezeru posto malo nece biti poribljavano ove godine jer ostaje bez vode Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Evo danas sam bio na Basijani nisam nista 'uvatio(za razliku od nekih koji kad ne upecaju nista kazu da su imali 20.kom ) ali sve u svemu bilo je lepo izaci na vodu posle 3,5 meseca voda jako hladna pa i nisam razmisljao o ulovu poz svima... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 bozo ipak si otisao! svaka cast, kako ti se navodi cini rodpod? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Super stabilan jos je i duvao na kraju neki vetar ni makac zaboravio sam da ga slikam sledeci put cu Mada ja sam sumljao u stabilnost ali vise ne mogu mirno da spavam axaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 kako si mogao da zaboravis da slikas? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 Salim se majstore,posto sam ih ja doneo dosta iz naseg kanala,jer tamo se mnozi previse pa ga treba malo razrediti,bilo mi zanimljivo da probam ubaciti da vidimo hoce li se primiti ili ce ga saran svog pojesti jos dok je Mica bio tamo. Neznam jesi li primetio kod pojedinih sarana kako mu se crveni zadnji deo kod dupeta sto bi rekli. Na dunavu kazu da je to zato sto jede rakove izgleda da je i na basijani to u pitanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 e jesi ti Prdo nacitan sve znas,a mozda se i sago da dovati sapun pa mu neki prisao do pozadi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Sada bar znamo sto se majmunima crveni dupe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Salim se majstore,posto sam ih ja doneo dosta iz naseg kanala,jer tamo se mnozi previse pa ga treba malo razrediti,bilo mi zanimljivo da probam ubaciti da vidimo hoce li se primiti ili ce ga saran svog pojesti jos dok je Mica bio tamo.Neznam jesi li primetio kod pojedinih sarana kako mu se crveni zadnji deo kod dupeta sto bi rekli.Na dunavu kazu da je to zato sto jede rakove izgleda da je i na basijani to u pitanjuTi si Car! :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 13, 2013 Author Share Posted February 13, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 15, 2013 Author Share Posted February 15, 2013 Danas bio na Basijani,Maksa mi malo pravio drustvo. Prvi udarac je bio posle dva minuta kad je zabacen stap dok sam spremao drugi i naravno nisam izvadio jer meredov nije bio tu pao je pred obalom,posle nije bilo nista dok Maksa nije frljakno jedan skroz levo na kraj kanala ,otisli smo u kucu da se grejemo ,i dok smo se patili sa spremanjem gilica,videli smo da jedan stap nije u drzacu,nahvatali smo ga na obali ali nije bilo ribe na njemu. Sa sledecim nisam imao srece posto je otisao u vodu. pecali smo sa strane kucice ,sa boka jezera pa u kanalu,znajuci da je tu najdublje i da bi trebalo gro ribe biti tamo,moglo bi se reci da je tako s obzirom da je kako tako ipak pecala. Medjutim kad sam trazio stap koji je izigravao gnjurca,ribe su mi bile bukvalno pod nogama u plitkom delu na nekih pola metra dubine,i to mnogo riba,tako da mi je taktika bila apsolutno promasena. Da sam pecao u tom delu pretostavljam da bi bilo vise Prvi je dosao na bananu solarovu dvadeset cetvorku,drugi na neki Maksin M1 dipovan dve godine a treci na zrno kukuruza udipovan u mentu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 cekaj prdo je si ti izvadio neku ribu? i je si nasao stap Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 15, 2013 Author Share Posted February 15, 2013 Nista darko,moram ici u osnovnu skolu na predavanja iz ribolova,a stap sam nasao Maksa me izbaksuzirao,lepo mu kazem da ga kresnem posle pecanja a on navalio odmah pa odmah,a znao sam da to netreba tim redosledom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Darko iz pazove danas za tri sata dva sarana,lep pocetak za njega.Svaka cast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Obilazio danas malo vode,posetio Grileta i Basianu... Divan dan,jezero puno pecarosa,ljudi raspolozeni,neki su i nocili...Jednom recju lepa atmosfera http://imageshack.us/a/img268/4083/picture007jf.jpg http://imageshack.us/a/img248/9420/picture008fi.jpg http://imageshack.us/a/img24/7470/picture011ob.jpg http://imageshack.us/a/img43/949/picture012nc.jpg http://imageshack.us/a/img600/4589/picture013np.jpg 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Lepo,lepo,svaka čast !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Posle hladnog jutra dan je bio prelep za uzivanje.Atmorfera pozitivna neki su imali i ulova Darko na kecu 4-5 riba I Paja ,Zikica i Bube na cetvorci isto tako,sve u svemu lep dan za pecanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 ovog vikenda je bilo lepog ulova ,ne bih bilo lose neka sami ucesnici napisu koliko su ribe upecali.Ceva danas na sedmici za 3-4 sata 3 ribe.Riba se kupa po celom jezeru,voda jos nije dosla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Zaista lep dan za pecanje. Riba je lepo radila cak i na sedmici, kada se uzme u obzir nivo vode i ako se ja tome iskreno nisam nadao. Za par sati 3 ribe, ja sam prezadovoljan. Najbitnije je da prvo pecanje ove godine nije proslo bez ulova. Pozdrav i vidimo se cim budem slobodan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Kolega I ja pecali cetvorku I peticu 24h,imali smo desetak riba,bilo je eksta za ovo doba godine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts