tomicruma Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Brate nespominji sajlu muka mije od sajle izbegavam vodu gde ih ima jer imam osećaj kao da pecam u kavezu . Tako je sve nekako veštačko i fuj i nikada mi neće biti jasno sam čin postavljanja tih nakradnosti u vodu, a još manje ću razumeti likove koji favorizuju to pecanje pod tim ruglom što se zove sajla Šta je tu onda prirodno ??? Pa to je pecanje u akvarijumu još i na tu sajlu da montiraju pokretne mete i da ih gadjamo olovicama strašno .Ako nema na basijani to ruglo molim vas nemojte ga ni staviti jer onda revir gubi prirodan smisao i dobija se utisak pecanja u kavezu Sve je i to malo ,jos samo da ronim i da kacim mislim da i to nece biti dovoljno.Ali sta se moze mora se ziveti od necega Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Jbs pecanje ako nema sajle i ako ne bacas (ili-ti strucno "izlazis") na/pod sajlu...navika je cudo Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 A ti se dragane ubi od pecanja I sve nocu radi uglavnom Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 A ti se dragane ubi od pecanja I sve nocu radi uglavnomPa ne bih se bas moglo reci da se ubih,ali udari po koji i upravu si zapadnu stranu pecam tj na kecu i na jedno 40 metara (ne radi pod sajlom) .Juce je istocna strana lepo radila posle 12h 5-6 udaraca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Pa ne bih se bas moglo reci da se ubih,ali udari po koji i upravu si zapadnu stranu pecam tj na kecu i na jedno 40 metara (ne radi pod sajlom) .Juce je istocna strana lepo radila posle 12h 5-6 udaracaBogu hvala da negde još pod sajlom neradi jao naš nezahvalni svet još malo će zahtevati sajle i po pisti okolo jezera da bi mogli dase drze zanju i hodaju po sajli jaooo zemljo mati ko našem čoveku ugodi ni hudini da je živ nebi našem čoveku ugodio Nauči ti njih sve dobri druže moj da oni poštuju tvoju reč i tvoja pravila ti ćeš uvek imati mušterije jer ljudi će doći na lepu vodu da pecaju punu ribe a želje ispunjavaj sebi i svojoj porodici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 i evo jos jednog sarancica u sitne sate 23.20h sada cemo ubaciti i slike 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Samo delji!!!Jel' bar taj dosao pod sajlom? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Samo delji!!!Jel' bar taj dosao pod sajlom?Falilo je 20-25cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Falilo?Ne mozes da dobacis tacno do sajle, ili si ciljano bacao na tu daljinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 https://www.facebook.com/dragan.tomic.52438/media_set?set=a.416479201818442.1073741833.100003690985241&type=1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Falilo?Ne mozes da dobacis tacno do sajle, ili si ciljano bacao na tu daljinu? Pa da te ne lazem jedva sam i tu dobacio,ipak bi trebalo jos jednu sajlu malo blize staviti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 jel iko upecao one markirane sarane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 ove godine jos niko,a prosle 16 puta ali samo oni sa krljustima a onog golaca 16,5 jos niko Link to comment Share on other sites More sharing options...
grileru Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Pa gde si ti Razotevs-e Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 evo me :-)dragan me izaziva sa ovim slikama stalno... stvara mi zazubice... a necu skoro moci da zabacim :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Danas je postavljeno granje na prvom mestu ,vise radi probe i mogu vam reci da lepo izgleda,nadam se da ce i drugima da se svidi.Sutra cemo da ga zavrsimo na prvoj poziciji ,slikati pa i da drugi vide kako to izgleda kada je nizi nivo vode 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Prelepo svaki komentar je suvišan samo reči pohvale na izvedenim radovima i lepoti izradjenog svaka čast i nek u zdravlju služi svrsi Bistrooo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 jel zica ili saranski receno sajla ide sa obe strane granja,tj.da li je granje u sredini izmedju dve sajle??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Ja bih, al' sad ozbiljno, ako nije problem, da se malo pojasni sta je ovo konkretno uradjeno, i koja je svrha izvedenih radova? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 jel zica ili saranski receno sajla ide sa obe strane granja,tj.da li je granje u sredini izmedju dve sajle??? Zavisi kako gde,zavisi od mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts