Srkijan Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Eto slike. Vlasta Kuzmanovic 28.6kg. Novi rekord Garasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Jel vraćena riba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 jeste trebalo bi da bude i snimak pustanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Sjajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 alal mu vera... valjda ima jos nekih slika ova se jako slabo vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Svaka cast na ulovu. Sto se tice vracanja, ako ne gresim, na Garaskom jezeru jos uvek vazi pravilo da se ribe vece od 10 kg moraju vratiti u vodu. Ribocuvar(ska sluzba) odlicno obavlja svoj posao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumadinac_ribolovac Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Svaka cast na ulovu. Sto se tice vracanja, ako ne gresim, na Garaskom jezeru jos uvek vazi pravilo da se ribe vece od 10 kg moraju vratiti u vodu. Ribocuvar(ska sluzba) odlicno obavlja svoj posao.Vaca se ribe...momci su na tom mestu za nekih 50h pecanja imali preko 30 komada....medju njima i ova sila . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Drugari, jel bio ko skoro na Garasima ? Posto mi ova sezona skoro propade zbog divljanja vodostaja na Dunavu, mozda bih otisao sa drugarima na dan, max 2, na Garasko jezero, najlepse jezero na svetu. Moze li kakav info, favorit mamac za jesen, neko mesto koje ima smisla (ne znam mesta tamo a nisam iskusan da provalim kad dodjem, a volim da pecam Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Časlav KM Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Drugari, jel bio ko skoro na Garasima ? Posto mi ova sezona skoro propade zbog divljanja vodostaja na Dunavu, mozda bih otisao sa drugarima na dan, max 2, na Garasko jezero, najlepse jezero na svetu. Moze li kakav info, favorit mamac za jesen, neko mesto koje ima smisla (ne znam mesta tamo a nisam iskusan da provalim kad dodjem, a volim da pecam Hvalada je najlepse hmmmmm, ....evo ti kontakt ribocuvara,Abaz 0648265189. mesta ima ali ima dosta ljudi koji imaju "svoja" mesta. mamac boila,idi na 18mm i vecu. fr.kobasica,plum/shell ... od MC baits,nema promasaj. Bistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Caslave hvala, da tacno imao sam broj tog cuvara negde, pa cu obrnem da cujem situaciju ... imas li ti kakvu okvirnu preporuku sto se mesta tice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Časlav KM Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 ne znam kakav je vodostaj sada,mada pozovi Abaza slobodno on ce te najbolje uputiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maki carp Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Drugari, jel bio ko skoro na Garasima ? Posto mi ova sezona skoro propade zbog divljanja vodostaja na Dunavu, mozda bih otisao sa drugarima na dan, max 2, na Garasko jezero, najlepse jezero na svetu. Moze li kakav info, favorit mamac za jesen, neko mesto koje ima smisla (ne znam mesta tamo a nisam iskusan da provalim kad dodjem, a volim da pecam HvalaEvo jednog svežijeg izveštaja.Pre deset dana sam bio na jezeru,proveli tri dana i nijedno pipanje.Osim cverglana nista nije pipalo mamac.Probane razne boile,kukuruz,hranili mesto ali nista.Jezero je prelepo ali tri dana su malo za takvu vodu da bi se dobili neki rezultati.To je moje skromno misljenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Evo jednog svežijeg izveštaja.Pre deset dana sam bio na jezeru,proveli tri dana i nijedno pipanje.Osim cverglana nista nije pipalo mamac.Probane razne boile,kukuruz,hranili mesto ali nista.Jezero je prelepo ali tri dana su malo za takvu vodu da bi se dobili neki rezultati.To je moje skromno misljenje.Iako nisam pristalica teorije da mora da se kampuje na vodi da bi se napravio rezultat, za Garase imam taj utisak da bez 7 dana nema leba... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumadinac_ribolovac Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Poceo je da radi saran na Garasima....pao jedan od 29kg... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Poceo je da radi saran na Garasima....pao jedan od 29kg...Svaka cast,imas li mozda neku fotku da vidimo tog lepotana? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Poceo je da radi saran na Garasima....pao jedan od 29kg...Lepo lepo ... polako se priblizavamo i toj famoznoj 30 ci .... svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumadinac_ribolovac Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 (edited) Imam sliku al nemam dovoljno postova da bi je poslao.....da sam se nalupao koje kakvih gluposti imao bih dovoljno postova.....klasican primer zemlje Srbije...ko cuti i posmatra nema nikakva prava...Ako znate nacin da podelim sliku pomozite Edited June 11, 2015 by sumadinac_ribolovac 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Imam sliku al nemam dovoljno postova da bi je poslao.....da sam se nalupao koje kakvih gluposti imao bih dovoljno postova.....klasican primer zemlje Srbije...ko cuti i posmatra nema nikakva prava...Ako znate nacin da podelim sliku pomozite Trazi od admina email pa posalji a on ce postaviti ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Nisam te razumeo,ne mozes da postavis sliku zbog broja postova?Posalji meni na mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumadinac_ribolovac Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Nisam te razumeo,ne mozes da postavis sliku zbog broja postova?Posalji meni na mail.Poslao.Pozdrav. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 http://oi62.tinypic.com/nzruq8.jpg 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 u Lekicima koliko vidim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 Velicanstvena riba cestitke ribolovcu na ulovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 bravo bravo... svaka cast majstore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts