ljotaruma Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Obavestavam sve zainteresovane sarandzije da ce se dana 5.6.7.XI 2010 na jezeru ,,Basiana,,odrzati II JESENJE CARP DRUZENJE ,,BASIANA,,D.PETROVCI.Kotizacija za druzenje je 5000 din. Za sve ekipe obezbedjen je rucak u subotu ,a za tri prvoplasirane ekipe ,kao i za najvecu i najmanju ribu obezbedjeni su pehari i medalje.Prijava ekipa se vrse do srede 3.xi 2010.Pozivam sve ekipe da sa njihovim prisustvom uvelicaju ovo nase druzenje.Za sve dodatne informacije obratiti se na tel 064 1616 338 LJOTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 a da nije malo hladno za toliko sati ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 a da nije malo hladno za toliko sati ?ako treba nema potrebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 HVALA LJOTA VIDIMO SE NA PROLECE KAD MALO PADNU CENE Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 HVALA LJOTA VIDIMO SE NA PROLECE KAD MALO PADNU CENE ti uvek imas komentar za cenu,pogotovo kad ne pobedis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane baki Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 sto je mnogo mnogo je.jesen je opada lisce treba i kotizacija da opadne bar za 2000.pa se nekako moze izgurati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 sto je mnogo mnogo je.jesen je opada lisce treba i kotizacija da opadne bar za 2000.pa se nekako moze izgurati. STANISLAVE preterano seres :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 a da nije malo hladno za toliko sati ?Daj onda do ponedeljka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 druze sijalica kakis kao i obicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 prijavljujem ekipucena solidnazima ili ne mora se kupiti sta treba a oni negledaju da li je zima Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 druze sijalica kakis kao i obicno samo ti s..i Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 e a ja bih da pecam na Basijani u nedelju ...aj pomerite takmicenje za ponedeljak , utorak i sredu ili mi makar ostavite keca da se scucurim .....UNAPRED HVALA Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 sremac da ne ides mozda da pecas onog od 17.12? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane baki Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 pa po tome sam poznat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane baki Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 koliko ekipa ima prijavljeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 sremac da ne ides mozda da pecas onog od 17.12?ma jok taj mi je mali ima oni veci .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 ma jok taj mi je mali ima oni veci .... polako sremac imas celu sledecu godinu. nediraj mi rekord ove godine :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 ne sekiraj se necu prijaviti u ovoj godini drzacu ga u saku do prvog januara L( Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Nas kolega Pedja KV je nocas od zemljotresa skoro ostao bez krova nad glavom, bolji predlog da kotizacije usmerimo ka Kraljevu, treba pomoci clanu,pecanje nam nece pobeci, zima je pred nogama, a kuca napukla krov urusen itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 uporedjivao sam eibe ...ista je riba ima u cetvrtom redu ostecenje na krljustima i naspram donjeg peraja isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 sremac tog sarana sam doneo iz PAVLOVACA bio je tezak oko 16kg i veceg sarana od tog trenutno nema a ista riba je u pitanju 100% POZDRAV i BISTRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 ja sam cuo da ima jos jedna oko 18 kila. pa nista namenski ce mo je pecati sad da joj prenesem tvoje pozdrave i otpevamo ...O KAKO JE DOBRO VODJETI TE OPET Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Nas kolega Pedja KV je nocas od zemljotresa skoro ostao bez krova nad glavom, bolji predlog da kotizacije usmerimo ka Kraljevu, treba pomoci clanu,pecanje nam nece pobeci, zima je pred nogama, a kuca napukla krov urusen itd.EEEEEE svaka ti cast matori,ja sam za moj telefon znas ako sta treba javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Nas kolega Pedja KV je nocas od zemljotresa skoro ostao bez krova nad glavom, bolji predlog da kotizacije usmerimo ka Kraljevu, treba pomoci clanu,pecanje nam nece pobeci, zima je pred nogama, a kuca napukla krov urusen itd.Svaka čast na predlogu treba ga podržati i ko peca i ko nepeca javite ako to zaživi Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts