vlaxy Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Skoro sam u jednim tekstu (necu da spominjem gde zbog reklame) nasao recept za pravljenje umakaljke pa me zanima da malo prodiskutujemo o tome 150ml Suncokretovo ulje3 kasike ljute aleve paprike ostaviti da ostoji uz povremeno mesanje a kasnije moguce dodati i beli luk u prahu. Napravio sam ovaj dip ali mi deluje suvise gusto. Mada, dakodje pise, da se moze procediti pre upotrebe kako bi se otklonili krupni sastojci. Dodao sam jos kasicicu betaina i jedan zapusac PPC-a. Sta mislite o ovome ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Odlicno ali za pasulj! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Odlicno ali za pasulj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlocko Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 I jedna zlica Vegete..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slamcica Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 I jedna zlica Vegete.....Ma jok, nek doda kašiku belog brašna i dobio je odličnu zapršku za onaj pasulj u postu pre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thug Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Diskutabilan odgovor na trazenu "Pomoc"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Nemojte coveku na muku.....uzmes lepo taj "dip" i prospes....a onda uzmes atract,aromu,zasladjivac i mozda jos neki aditiv i zamesas u razmeri za jedno jaje....tako dobijas dip namenski za svako pecanje posebno i za svaku boilu posebno...jos ako mastovito umesas neku aromu pride ili ulje crnog bibera i sl...eto tebi extra dip...a pasulj se sprema.....pa sa pasuljem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 evo jednog dipa od mene: 20ml Minamino10gr betaina HCL2ml swet Cajouser4kapi clove oil2ml ester jagoda2 ml friut cajouser Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaxy Posted April 23, 2010 Author Share Posted April 23, 2010 Cini mi se da sam "naglasio" da sam recept za ovaj, po mnogima, smesan dip, nasao u novinama i to nasim poznatim. E sad, sudeci po vasim komentarima, trebalo bi napisati pismo doticnoj redakciji da ne pisu o "zaprskama" kao dipovima. U svakom slucaju dip je napravljen i prvu priliku cu iskoristiti da ga probam. Hvala svima na odgovorima, posebno onim koji su i napisali nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakisan Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Koja li budala izmisli da peca sarane uz pomoc ROBIN RED-a? :think: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanislav_pancevo Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Koja li budala izmisli da peca sarane uz pomoc ROBIN RED-a? :think:Neki Leskovcanin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakisan Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts