Igor Ristic Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Pecace on i dalje,samo ne šarana.Preko dana radi na njivi,posle podne vozi motor a noću peca smudja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagi093 Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Pecace on i dalje,samo ne šarana.Preko dana radi na njivi,posle podne vozi motor a noću peca smudja!Pecacemo mi i sarana druze, da pokazemo ovima na jezeru kako se peca za jednu noc sto oni ne mogu za celu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Pre otprilike nedelju dana su preko celog jezera bile postavljene mreze sa izgovorom da izlovljavaju amura i tolstolobika kojeg u jezeru skoro i nema tako da su i ono malo ribe sto je bilo izvadili.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 samo dinamit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Upravo slikano,http://imgur.com/4D8o5LA .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 gde si to na brani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Ja sam cuo da je jezero puno kapitalnih sarana i somova i tolstolobika. Ne znam odakle vam informacija da je jezero selektivno izlovljavano kada mi decko koji je cesto na jezeru kaze da je radjena procena ribljeg fonda i da ce se raditi poribljavanje jezera. Sve kucice se sklanjaju sa jezera. Cak ce Ceca i Aca Lukas biti na poribljavanju. Ako lazem ja ...ubio me Total! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Izvadjen som od 50 kila i nekoliko tolstolobila 35,40 kila,ostala riba nije dirana,vrsi se procena stanja ribljeg fonda radi poribljavanja jezera,trenutno korisnik vrsi izlov na Satrincima gde imaju ulovljene deverike do 7kg komadi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Sta znaci korisnik vrsi izlov?Koji korisnik?Kakav i zbog cega izlov? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
max90 Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Nije izlov , postave se mreze na par pozicija i vrsi se procena da li treba ubaciti jos ribe ili ne . PS Limare , koliko ti je pouzdana informacija ? Ja cuo sasvim suprotno , da ni bodorke nema ???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Onda odlicno,drago mi je da to cujem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 u erdeviku je samo trska ostala ahahahahaha majkara moj drug i ja smo ga lepo pecali hahaahahahahhaahahahah 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Nije izlov , postave se mreze na par pozicija i vrsi se procena da li treba ubaciti jos ribe ili ne . PS Limare , koliko ti je pouzdana informacija ? Ja cuo sasvim suprotno , da ni bodorke nema Zaboravio kako se ta sluzba naziva,profi alasi rade posao pod nadzorom nekih strucnjak za ribarstvo,uglavnom ne love da bi prodavali nego da bi se videli stanje ribljeg fonda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Zaboravio kako se ta sluzba naziva,profi alasi rade posao pod nadzorom nekih strucnjak za ribarstvo,uglavnom ne love da bi prodavali nego da bi se videli stanje ribljeg fonda...A sto su onda kako ti kazes odneli soma od 50kg? Da ga ispituju na institutu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 u erdeviku je samo trska ostala ahahahahaha majkara moj drug i ja smo ga lepo pecali hahaahahahahhaahahahahNije brate Aco ima ribe i to na gomilama. Jata se podignu i voda pocrni. Smudj 16kg, som cepa mreze, saran 38kg. Nego mi sa strane to ne mozemo da vidimo jel nismo cesto na jezeru. Ono sto smo mi pecali je tek mali deo onoga sto tamo zapravo ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Sta ce ti som od 50kg u jezeru? A takvih ima ko zna koliko...sve osim tog soma i par tolstolobika je vraceno u vodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Ma ima tamo mnogo ribe. Treba to sve povaditi i onda me pitaj Limare sta ce mi jezero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Brate,sta je lose u svemu tome? Osim sto je ljudima uvek neko drugi kriv osim njih samih? Isto to se radilo pre nekoliko u Dobrodolu i Jarkovcima,ne vidim nista cudno tu...koliko znam pored Alasa koji fizikalisu tu su ribocuvari koji prste situaciju A sve njih nadgledaju inspektori,duboko sam ubedjen da Nema mesta mahinacijama na koje ljudi aludiraju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 O ribocuvarima sa jezera Moharač mi ne pričaj! Detetu bi cuclu iz usta ukrali! To jezero je otislo u zaborav. Ostala je samo bajka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 I sta ce biti,hoce se konacno dovesti u red i poribiti koliko i treba za toliko jezero? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Kako kazu,velika kolicina saranske Mladji i odredjena kolicina konzumne ribe koja ce biti maksimalno cuvana,naravno da ce to biti nemoguca misija ali za sve ima leka....zasto ste uvek na kraj srca i bas tako negativni,dajte malo ljudima koji se kako-tako trude,kod mene u Pazovi gazduje to isto preduzece,uz nasu nesebicnu pomoc,udruzenja Lifam i svih koji su normalni veliki red se zaveo na lokalnom jezeru,uz licno moju divovsku borbu doslo je do tog stadijuma da ribolovac koji savestan kulturna opominje ribolovca koji je neispravan,cuvari kada dodju pisu prijave da samo pljusti! Ako je tebi Srki i Aci ostalo do Erdevika pomozi te NPu,za koju godinu bice mnogo bolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Ristic Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Po meni treba sve kamp kućice i barake skloniti sa jezera i problem će biti rešen.na jezeru se nalazi preko pedeset kućica u svako polaže pravo na to mesto.Kad se to lepo skloni biće 70% manje pecarosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Sta da mi pomognemo majke ti kada ljudi koji zive u okolini ubise sve zivo u jezeru! Da se zavede red. Slazem se, ali na tom jezeru je rasulo opste. Pogledaj samo obalu. Ne mozes da pecas ako nekome ne sednes u kucicu! Jedno od najlepsih jezera na kom sam pecao je unisteno! O kakvoj mladji sarana pricas kad su tamo kormorani velicine pelikana!Toj vodi fali 100t sarana i 50t amura i to na keca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Ristic Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Kad dodje neko sa strane od pecarosa i stane na poslednja dva mesta može samo da se svadja sa lokalcima,a možda i batina da dobije! E onda jeb... Pecanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 NP ce u saradnji sa opstinom Sid sravniti svu tu ciganiju na obalama,ako niste znali svaki korisnik je nadlezan iskljucivo za vodu,zakon drzave je van svake pameti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts