vladan Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Kakva su Vam iskustva sa Halibut peletam?Lovio bih na divljoj vodi,konkretno na Tamisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazicgoran Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Ja sam ih lichno koristio na jezerima,i nisam neshto odushevljen specijalno s obzirom na tu cenu.Ima mnogo jeftinijih peleta a pokazale su mi se bolje od gore navedenih.Zakljuchak moj,nije sve shto je skupo i najbolje.Pozdrav od lakija Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaxy Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Koristio sam one predvidjene za pecanje, medjutim, do sada nisam imao ni udarac na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Stvarno jako dobar i kvalitetan pelet.Odlika mu je da se jako sporo rastvara u vodi i koristio sam ga u kombinaciji sa 3D peletama. Nikada za jednodnevna pecanja jer treba vremena da takav spod 'proradi'.Nisam pecao na halibut, ali sam pecao na 3D na istom spotu i imao sam rezultate.Na Tamisu je to malo problem jer voda nosi pelete, sem ako ih u kombinaciji sa kukuruzom ne stavljas u glinu ali onda imas problem sa somom koji prosto obozava halibut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladan Posted May 20, 2010 Author Share Posted May 20, 2010 Bacid Takav odgovor sam i prizeljkivao jer osim Sarana volim da pecam i Soma!Posto nekad uslovi ne dozvoljavaju pecanje na Tamisu(trava iz kanala DTD ili nizak vodostaj naglo,a nekad i dosadi), ja posecujem i druge destinacije.S tim u vezi hteo sam da probam i Halibut peletu.Moje pitanje bi bilo sledece:Da li se i za Soma peleta namesta na dlaku kao i za Sarana,i vredi li probati na ostalim rekama kao i na jezerima?Ima li neki proizvodjac da se izdvojio od ostalih po kvalitetu? Hvala i veeeliki pozdrav!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Evo jednog podataka.Na ebru se peca som halibut peletama unazad vec niz godina i je jedna od najboljih mamaca za soma kao i za sharana pogotovo u letno doba godine jer tada halibut najbolje radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladan Posted May 20, 2010 Author Share Posted May 20, 2010 Na Ebru su uslovi specijalni,koliko je Ebro merodavan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 http://www.dynamitebaits.com/index.php?id=1169http://www.catfish-tackle.co.uk/acatalo ... html#a1049 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts