bosanac-ruma Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 poziv za sve sarandzije da 4,5,6 juna dodju na jezero borkovac u rumu i ucestvuju na tradicijonalnom druzenju sarandzija iz cele srbije pa i sire.kontakt tel.064/1616338 milan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Jel opet ucestvuju CT Krndije?! ....Dzaba sav poso ako oni opet dodju Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa stepanovic Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 nista bez njih. samo ovaj put valjda ce poneti dovoljno rakije jer im je prosle godine zafalilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 dali vi znate da 4,5i6 ima vec dosta takmicenja sastrane,tako da stvarno neznam ko ce vam doci.Da bih bili bolje obavesteni i malo bolje upuceni nadjite pravog coveka da vam to organizuje,Evo ja imam predlog,tako slozen i odgovoran zagatak moze da obavi samo jedan covek nama svima poznat a to je JOVICA NEDELJKOVIC-MECAN.On je covek koi ce vam otvoriti oci jer samo on moze da okupi dovoljan broj ekipa :dance: :dance: :think: :think: .A vi gospodo bolje da malo odete kod drugih u goste ,nebili vam neko i dosao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 poziv za sve sarandzije da 4,5,6 juna dodju na jezero borkovac u rumu i ucestvuju na tradicijonalnom druzenju sarandzija iz cele srbije pa i sire.kontakt tel.064/1616338 milan.PRIKAZITE SPISAK EKIPA :pray: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted May 30, 2010 Author Share Posted May 30, 2010 to morate videti sa organizatorom 0641616338 milan Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 to morate videti sa organizatorom 0641616338 milanPa jel to vi imate neki novi sistem prijave ili nemate zainteresovanih.Ako je ikako moguce da izbacite spisak.POZDRAV :bow-blue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted May 30, 2010 Author Share Posted May 30, 2010 broj ekipa nije bitan jer se ovde LJUDI druze za razliku od drugih nazovimo TAKMICENJA gde se peca za lovu pa je broj ekipa veoma vazan Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 broj ekipa nije bitan jer se ovde LJUDI druze za razliku od drugih nazovimo TAKMICENJA gde se peca za lovu pa je broj ekipa veoma vazan da da slazem se sa vama gospodine,ali danas je zavrseno takmicenje u Petrovcima sa velikim odusevljenjem takmicara,a kotizacija je bila 100 evra.Vi ste verovatno tu ucestvovali posto ste iz Rume pa ako nije problem da mi malo to objasnite.Sto se tice druzenja ,mozemo se druziti i u mom dvoristu jer ni tamo nema ribe a sve je besplatno,a kod vas se verovatno placa to druzenje :dance: :dance: :dance: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted May 30, 2010 Author Share Posted May 30, 2010 petrovce nisam peco bas zbog tih prokletih para ali zato postoje ovakva druzenja gde i mi obicni smrtnici mozemo malo da pecamo.POZDRAV I BISTRO NA >FAZANERIJI< :hand: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 petrovce nisam peco bas zbog tih prokletih para ali zato postoje ovakva druzenja gde i mi obicni smrtnici mozemo malo da pecamo.POZDRAV I BISTRO NA >FAZANERIJI< :hand:Upravu si bracela tu moze pored pecanja i dase roni,pliva,grabulja tj sve discipline su dozvoljene.E pa sta ja da radim kada neznam da plivam :animals-fishblue: :animals-fishgreen: NAUCICU Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted May 30, 2010 Author Share Posted May 30, 2010 takav DECKO sve nauci samo mu treba malo vise vremena i staza :character-sebastian: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 takav DECKO sve nauci samo mu treba malo vise vremena i staza :character-sebastian: A tako se pliva!? :character-sebastian: puno si mi pomogao ,to su mi prvi zaveslaji. HVALA HVALA :animals-fishgreen: :character-sebastian: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 da da slazem se sa vama gospodine,ali danas je zavrseno takmicenje u Petrovcima sa velikim odusevljenjem takmicara,a kotizacija je bila 100 evra.Vi ste verovatno tu ucestvovali posto ste iz Rume pa ako nije problem da mi malo to objasnite.Sto se tice druzenja ,mozemo se druziti i u mom dvoristu jer ni tamo nema ribe a sve je besplatno,a kod vas se verovatno placa to druzenje :dance: :dance: :dance: Treba da dodjes na to druzenje pa da vidis kako to sve izgleda,svaka cast tim ljudima iz USR Saran,jednostavni i nadasve gostoljubivi a kao sto rece Nesa na pocetku "druzenje" a ne po svaku cenu pobediti tako da tako da im neki "savetnik" fali ko rupa na glavi Zasad ima 10ak potvrdjenih ekipa mada je moje skromno misljenje da ce opet kao i prosle godine biti opasno poseceno Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 da da slazem se sa vama gospodine,ali danas je zavrseno takmicenje u Petrovcima sa velikim odusevljenjem takmicara,a kotizacija je bila 100 evra.Vi ste verovatno tu ucestvovali posto ste iz Rume pa ako nije problem da mi malo to objasnite.Sto se tice druzenja ,mozemo se druziti i u mom dvoristu jer ni tamo nema ribe a sve je besplatno,a kod vas se verovatno placa to druzenje :dance: :dance: :dance: Treba da dodjes na to druzenje pa da vidis kako to sve izgleda,svaka cast tim ljudima iz USR Saran,jednostavni i nadasve gostoljubivi a kao sto rece Nesa na pocetku "druzenje" a ne po svaku cenu pobediti tako da tako da im neki "savetnik" fali ko rupa na glavi Zasad ima 10ak potvrdjenih ekipa mada je moje skromno misljenje da ce opet kao i prosle godine biti opasno poseceno Uz duzno postovanje,samo da prokomentarisem oko toga_POBEDA PO SVAKU CENU_ili je bolje NO COMENT. PS.osetio sam na svojoj kozi upravo u Borkovcu,a nesa zna za to,pa neka objasni.POZDRAV Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 ko gubi ima pravo da se ljuti, ali zato uvek postoji POPRAVNI.Pozdrav za Grileta i vidimo se na vodi :character-sebastian: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 ko gubi ima pravo da se ljuti, ali zato uvek postoji POPRAVNI.Pozdrav za Grileta i vidimo se na vodi :character-sebastian:Nadam se da ce te ove godine imati ispravnu vagu,koja meri u kg.da nebih malo merili i u librama ,ali ako bolje sagledamo situaciju bolja vam je ta stara vaga sigurnija je,za podmeravanje :banana-dance: :dance: :dance: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 gresaka i propusta je bilo ali sta da se radi ko radi taj i gresi samo ovaj put jases pogresnu osobu jer ja nisam sudio utakmicu.POZDRAV i pazi na broj stapova u vodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa stepanovic Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 bogami ovde se vec zakuvalo i to dobro. sta ce tek da bude na vodi pitam se? neso izgleda da si nesto opasno zgresio kad padaju prozivke. o cemu se radi, ako nije tajna? :violence-duel: :violence-duel: :?: :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 PRE 2 ILI 3 GODINE U BORKOVCU SUDIJE ZARAKIJALE PA CELOJ ISTOCNOJ STRANI JEZERA MERILI JEDNU TURU U LIBRAMA, A GRILETU ZAPAO JA ZA OKO KO NEKA MLADA KO ZNA MOZDA JE I NASTRAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa stepanovic Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 ko zna a i zgodan si pogotovo kad navuces onaj tvoj kombinezon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 POZDRAV EKIPI S.COM I PAZITE MI NA MALOG ROGICA DA SE NE PREFORSIRA IDE LIGA.PS.ZABRANITE PIVO MALOM A MI CEMO BOVI. :violence-smack: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 PRE 2 ILI 3 GODINE U BORKOVCU SUDIJE ZARAKIJALE PA CELOJ ISTOCNOJ STRANI JEZERA MERILI JEDNU TURU U LIBRAMA, A GRILETU ZAPAO JA ZA OKO KO NEKA MLADA KO ZNA MOZDA JE I NASTRAN sto nepriznas lakse ce ti biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa stepanovic Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 zabrana ce sigurno biti. moracu ga vezati u svoj boks jer cim izadje iz njega vrati se mrtav. ako imas profil na fejsu pogledaj kod mene slike sa mastera. pasces u nesvest kad vidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 zabrana ce sigurno biti. moracu ga vezati u svoj boks jer cim izadje iz njega vrati se mrtav. ako imas profil na fejsu pogledaj kod mene slike sa mastera. pasces u nesvest kad vidis. Cujem da "Lav pivo" nudi sponzorstvo da pecate pod njihovim imenom,dvoume se izmedju vas i CT."Panda",pitam se jel to istina ili neka puska :think: ? Ko li ce odneti primat da mi je znati Moguce da je Panda u prednosti,nekako mi vise propagiraju ambalazu limenki,pivari bi to bio sigurno veci markentiski potez .Da skrenes kolegi paznju na toda ne izgubite olako tu trku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts