nesa stepanovic Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 pored mog kuma cela ekipa panda nema sta da trazi sto se tice ispijanja piva,rakije,vina,pelinkovca,i ostalih alkoholnih pica. kod njega nema loseg pica osim soka i vode. mozda bi stvarno od nekog proizvodjaca mogao da trazim sponzorstvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 pored mog kuma cela ekipa panda nema sta da trazi sto se tice ispijanja piva,rakije,vina,pelinkovca,i ostalih alkoholnih pica. kod njega nema loseg pica osim soka i vode. mozda bi stvarno od nekog proizvodjaca mogao da trazim sponzorstvo. Predlazem za sledece kolo da se plati dodatni sudija za alko test :think: , pa onda ni po babi ni po stricevima Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa stepanovic Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 moze. ja sam za. samo bice tu jos mnogo kandidata za testiranje.http://s1.postimage.org/D9Nx9.jpg http://s4.postimage.org/PwKci.jpg http://s4.postimage.org/PwZa9.jpg http://s4.postimage.org/PxfD9.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bova/ruma Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 POZDRAV EKIPI S.COM I PAZITE MI NA MALOG ROGICA DA SE NE PREFORSIRA IDE LIGA.PS.ZABRANITE PIVO MALOM A MI CEMO BOVI. :violence-smack:kemis spremio sam dve gajbe za zagrevanje a onda pecam ko lud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted June 2, 2010 Author Share Posted June 2, 2010 jel mali rogic ziv ili samo tako lepo spava :think: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted June 2, 2010 Author Share Posted June 2, 2010 sto nepriznas lakse ce ti bitiNIKAD NECES ODRASTI MALI VESELJACE :character-sebastian: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa stepanovic Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 jel mali rogic ziv ili samo tako lepo spava :think: bio je ziv jos uvek, mislim mrdao je ali sad mi se nejavlja tako da neznam. mozda ce mu trebati opet krstaca.ma do lige bice on kao nov. taj je oguglao on sad samo doliva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted June 4, 2010 Author Share Posted June 4, 2010 USKORO LISTA SA CARP CUP BORKOVAC 2010 :dance: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 USKORO LISTA SA CARP CUP BORKOVAC 2010 :dance:oceli skoro lista?!ili jos nema ulova,jeste poneli dreger za sudije.Ma nece biti ribe LJota je zatvorio ribarnicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol022RU Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 crkla mi je baterija neso Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted June 4, 2010 Author Share Posted June 4, 2010 NAZDRAVLJE Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted June 4, 2010 Author Share Posted June 4, 2010 redosled ekipa po boksovima1VULINOVI TIGROVI 1,78kg i najmanja riba2 SOKO/LIMUN 0kg3 eleminisani4 LION 7,100kg i najveca riba 2 MESTO5 OMLADINCI 5,200kg6 KRNDIJE 11,100kg 1 MESTO7 KUMOVI 2,400kg8 FULL 0kg9 SRD SARAN 0kg10 IN PRO 5,060kg11 BAJA 0kg12 ZABAC 0kg13 BSB 6,040kg 3 MESTOKONACNA LISTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 kazu pazovcani da imaju jos jednu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bova/ruma Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 USKORO LISTA SA CARP CUP BORKOVAC 2010 :dance:oceli skoro lista?!ili jos nema ulova,jeste poneli dreger za sudije.Ma nece biti ribe LJota je zatvorio ribarnicu.kemis pa ovi u borkovcu imaju vise ribe nego oni na fazaneriji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted June 5, 2010 Author Share Posted June 5, 2010 pa logicno je na jezeru se peca riba a na fazaneriji fataju FAZANI Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted June 5, 2010 Author Share Posted June 5, 2010 kazu pazovcani da imaju jos jednucuo sam se sa sudijama pazovcani imaju ribu i jos par ekipa bilo je dosta kidanja i otpala su 2 velika amura sve u svemu ide nabolje :hand: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bova/ruma Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 kazu pazovcani da imaju jos jednucuo sam se sa sudijama pazovcani imaju ribu i jos par ekipa bilo je dosta kidanja i otpala su 2 velika amura sve u svemu ide nabolje :hand:kemis ja na fazaneriju idem sa puskom a ti ponesi stapove sigurno pobedjujemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bova/ruma Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 krndije opet prvaci cestitamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol022RU Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 kada ce zavrsna lista ajde kemisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted June 6, 2010 Author Share Posted June 6, 2010 kada ce zavrsna lista ajde kemisiKONACNA LISTA SA CARP CUP BORKOVAC 2010 JE NA 4 STRANICI Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted June 6, 2010 Author Share Posted June 6, 2010 CESTITKE KRNDIJMA NA POBEDI I POZDRAV SVIM UCESNICIMA :banana-gotpics: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 kazu pazovcani da imaju jos jednu imali smo traktorcic na stapu..posle 36 sati vodjstva moja ekipa je izgubila medalju JER kao sto na pocetku ovog topica rekoh,Krndije vedre i oblace na jezeru..187 godina starost ekipe Sve u svemu jako dobro druzenje i dobar rucak na kraju,svaka cast ljudima iz "Sarana" na trudu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts