dalibor Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 planiram uzeti trodelne stapove abu garcija enter pro carp 2,75 lb pa me interesuju vasa misljenja o ovim stapovima dali su 2,75lb dosta za pecanje sarana i kakav im je kvalitet dali su krhki i do koje tezine olovo moze na takav jedan stap? do sad sam peco na stapove ron tomson 3 lb i odlicni su ali su dvodelni pa su mi teski za transport Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 2,75 lb u zavisnosti od shtapa najbolje se pokazali olova 80-90 gr,al opet sve zavisi od shtapa do shtapa.Dal su za pecanje sharana -jesu,opet zavisi u kakvim uslovima pecash i kolike sharane planirash da pecash.#lb je bolje od 2,75 u svakom slucaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted June 11, 2010 Author Share Posted June 11, 2010 pecam pretezno na jezerima gde i nema nekih prepreka u vodi,a koliki sarane pecam to je tesko odgovoriti ali do sada ne vece od 12kg najcesce one oko 5kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts