Jump to content

DRUZENJE BASIANA 24 sata

Recommended Posts

Druzenje na BASIANI kotizacija 30 EURA ,peca se pocetak petak 16.jula u 18 h a kraj 17 jula 18 h.Obezbedjeni su pehari za prva 3 mesta i najvecu ribu.Ekipa moze da broji najvise tri clana.Prijave ekipa na tel 064/12/66/374 SOKO ili na ovom postu a ekipa koja pre uplati kotizaciju ima prvenstvo takmicenja.BISTRO!

Nije Prdin sindrom jednostavno zelim samo da izbegnemo dva vrela dana na suncu ,pa je zato samo subota dan .A da budemo realni i da ostavimo gazdi nedelju za slobodno pecanje.Mislim da ce biti mnogo lepse i ozbiljnije ovih 36 sati i naravno zanimljivije .A naravno da presudni faktor ima i uplata koja je mislim onako najrealnije jer u pitanju je samo druzenje.Pozdrav svima i nadam se da se vidimo na TAKMICARSKOM DRUZENJE.Pozdrav i za Vojkana nadam se da se vidimo.

Druzenje na BASIANI kotizacija 30 EURA ,peca se pocetak petak 16.jula u 18 h a kraj 17 jula 18 h.Obezbedjeni su pehari za prva 3 mesta i najvecu ribu.Ekipa moze da broji najvise tri clana.Prijave ekipa na tel 064/12/66/374 SOKO ili na ovom postu a ekipa koja pre uplati kotizaciju ima prvenstvo takmicenja.BISTRO!

SVAKA CAST SALE RESIO I TI DA UZMES NEKI DINAR

Ma ja mislio kada je uzeo LIMUN lepe pare od Rumljana sto da neuzmem i ja.Svako ko ima nesto u glavi a ima i dodirnih tacaka sa matematiko lako ce sabrati da tu ima lepog kesa .Jedna lepa platica sta je to treba uzeti parice nabrzaka pogotovo od PRIJATELJA.POZDRAV ZA SVE TAKMICARE I ZA BOSANCA!

Ma ja mislio kada je uzeo LIMUN lepe pare od Rumljana sto da neuzmem i ja.Svako ko ima nesto u glavi a ima i dodirnih tacaka sa matematiko lako ce sabrati da tu ima lepog kesa .Jedna lepa platica sta je to treba uzeti parice nabrzaka pogotovo od PRIJATELJA.POZDRAV ZA SVE TAKMICARE I ZA BOSANCA!

SVA SRECA STO PRIJATELJI DOLAZE SA STRANE PA CE BUDZET RUME OSTATI NETAKNUT :D

Ne brini se Bosanac nisam ni mislio da necete sabotirati ovo takmicenje jer ipak neprave ga ljudi sa strane a i ...... peca se na 4 stapa . :clap: :clap: :clap: Valjda cemo i bez vase uvazene ekipe uspeti da napravimo neko druzenje gde cu ja uzeti kes , ako ne uspemo opet lepo dobar pokusaj.Hvala na RAZUMEVANJU !

Ne brini se Bosanac nisam ni mislio da necete sabotirati ovo takmicenje jer ipak neprave ga ljudi sa strane a i ...... peca se na 4 stapa . :clap: :clap: :clap: Valjda cemo i bez vase uvazene ekipe uspeti da napravimo neko druzenje gde cu ja uzeti kes , ako ne uspemo opet lepo dobar pokusaj.Hvala na RAZUMEVANJU !

MI NISMO SABOTIRALI NI JEDNO TAKMICENJE PA NI OVO SAMO JE MOJE MISLJENJE DA KAD NESTO ORGANIZUJES TO URADIS SA PRIJATELJIMA I POSLUSAS NEKI DOBAR SAVET DA NEBI PROSO KO BOS PO TRNJU . POZDRAV I NEMA LJUTIS :D

STO SE TICE MATEMATIKE PAO SI NA 36 ZADATKU

Ala imam muke sa ovom matematikom.

Ako kazem zeni da idem na pecanje 36 sati a traje od 18 do 18 sledeceg dana sigurno ce pomiliti da idem u neku stetu.

Ovako izgleda druzenje, kad bukvalno nemas koristi od toga sto ces nesto organizovati a ne kad opicis cenu za drzenje od sto eura,to nema ni D od druzenja.

Ono limunovo nije bilo ni takmicenje tako nesto radi samo neko ko stvarno voli i jos nije uspeo da ga pokvari veliko saranski virus.

Racunaj na jednu ekipu iz Putinaca

Greska je bila u racunu jer je trebalo da se pocne u petak u 18h zavrsi u nedelju ali sto bi kvarili slobodan dan pecanja .Tako da je tu malo permutovano oko sati ali nije bitno ko je izracunao i video da je 24 h onda je to 24.Evo ide i ispravka ali niste vi napisali to zato sto su problem sati ,ili to sto sam ja zavrsio samo malo skole pa me jebe racun nego sto je ipak lepse nesto sabotirati pa ici na jezer gde se peca riba prosek 1,5 g ali jebi gA nije kod nas SVE JE TUDJE LEPSE,STA CEMO KADA NISMO IDEALNI.pozdrav sviM carp MAJSTORIMA -od sARAndzije u pokusaju.

Ako ste primetili odmaH u startu je Vojkan jos video da vreme nije u redu ali nisam zeleo da ga prepravljam mislio sam da ta greska nece uticati na takmicare ali nisam racunao izvinite na SABOTERE.Jos jednom se izvinjavam svim takmicarima koji ce doci nA druzenje da ja uzmem neki dinar i naravno mojim prijateljima.DOBRO JE DA SE U KES RAZUMEM STA KADA BI SE TU Z...BO!

Pa nije svako ko gleda ili cita - saboter ;)

Ja sam samo primetio da je greska u pitanju :shock:

Vojkane IVINI NISAM NI MISLIO NA TEBE nisi me razumeo napisao sam da si ti prvi video gresku koja postoji ali ona je zato sto ni ja neznam da li cemo pecati do subote u 18 h ili nedelje ujutro u 6 sati kako bi oslobodili vodu ljudima koji dolaze na slobodno pecanje.Jos jednom IZVINI NISAM MISLIO DA TE UVREDIM.POZDRAV!

E ovde ce biti i palacinaka i :banana-dance: ,to mi vec mirisi na zdravu atmosferu i takmicenje bez presije!

Sokole,moj skolski i ja prijavljujemo ekipu :whistle:

Prilazem svo povrce za kuvanje rucka,pa ako ima neki raspolozeni kuvar... :dance:

Ako prihvatas,predlazem jos jednu disciplinu,ja kupujem pehar za "NAJ BOILU",pa da sad vidim vase keba-krabe,zute,bele.....za krupnu ribu :dance: Pehar dobija ekipa sa najvecim prosekom tezine :violin: