bova/ruma Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 E ovde ce biti i palacinaka i :banana-dance: ,to mi vec mirisi na zdravu atmosferu i takmicenje bez presije!Sokole,moj skolski i ja prijavljujemo ekipu :whistle: Prilazem svo povrce za kuvanje rucka,pa ako ima neki raspolozeni kuvar... :dance: Ako prihvatas,predlazem jos jednu disciplinu,ja kupujem pehar za "NAJ BOILU",pa da sad vidim vase keba-krabe,zute,bele.....za krupnu ribu :dance: Pehar dobija ekipa sa najvecim prosekom tezine :violin:e moj kemis ja pecam na nevidljive sta da vidis? dodjes mi pehar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bova/ruma Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 bova nije PECAROS NEGO ZABAVLJAC. to je velika razlika :banana-dance:za ovu glupost gajba lava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bova/ruma Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Bova moze da peca pod uslovom da nepeca na KEBA -KRABU :doh: mnogo se cuje.!Od kada je poceo da peca na KEBA -KRABU uvek je u plasmanu to je sigurno boila koju treba zabraniti.a jel moze sundjer bob kockalone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol022RU Posted June 23, 2010 Author Share Posted June 23, 2010 Ma moze Bovo sve samo pre pocetka takmicenja kod mene sve boile na uvid da se vidi na sta ko peca pa kada krene da ja kao organizator budem u toku, a ne ti prijatelju uzmes KEBU pa nas k.r.s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol022RU Posted June 23, 2010 Author Share Posted June 23, 2010 Ekipe mogu da se prijave i kod gazda MICE na tel 063-2-888-67,a za sve informacije oko takmicenja kod mene .Pravila su ista kao i na svim ostalim takmicenjima jedino se peca na 4 stapa.I nije dozvoljen DINAMIT jer nema potrebe riba radi i bez njega.A sto je vrlo bitno najavljuju i lepo vreme temperature oko 18-22 stepena Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol022RU Posted June 23, 2010 Author Share Posted June 23, 2010 Prijavljene ekipe 1 Carp team Sirmium Sr MItrovica2 Carp Team Prda Putinci3 Carp Team Masteri Ruma4 Carp Team S-Com RumA5 Carp Team Pecinci6 Caro Team LIMUN-SOKOEkipe koje uplate kotizaciju pre pocetka takmicenja su sigurne ekipe HVALA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol022RU Posted June 26, 2010 Author Share Posted June 26, 2010 7.Carp Team CYPRINUS CARPIO IRIG Upravo prijavljeni kao ekipa .Jos jednom napomena ekipe koje uplate kotizaciju pre takmicenja racunaju se kao takmicarske ekipe .HVALA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol022RU Posted June 29, 2010 Author Share Posted June 29, 2010 8 CIPRINUS CARPIO 2 PETROVARADIN NOVA PRIJAVLJENA EKIPA Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol022RU Posted June 29, 2010 Author Share Posted June 29, 2010 UPLATE ZA TAKMICENJE SE VRSE NA BASIANI KOD MICE I PEDJE KAO I PRIJAVE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sremac Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 CT Sirmium nazalost nece moci da ucestvuje na takmicenju, zbog poslovnih obaveza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Zao mi je i ja moram otkazati ucesce,u isto vreme imam tamicenje na debeljaci.MKM bas ligu koja je najavljena mnogo ranije,lepo pecanje momcima koji ce ucestvovati,inace riba radi kao blesava ovih dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Soko me je zamolio da vas obavestim da je takmicenje otkazano zbog nemogucnosti dolazaka nekoliko ekipa.Oko eventualnog organizovanja u drugom terminu i o svim pitanjima na tu temu obavestice vas za nekoliko dana.Pozdrav svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts