tonino Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Kako su se pokazale udice Korda wide gape X ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amater Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Ja sam ih kupio na Janetovu preporuku,jer mi je trebala jaka udica,posto pecam na veoma teskom terenu(panjevi,kamenje).Veoma sam zadovoljan,jer u prosloj i ovoj godini nisam imao nijedno spadanje ribe sa udice.Vrh je dobro termicki obradjen,tako da dugo ostaju ostre.Ja obavezno koristim termo buzir i mogu reci da mi je 90% ribe bilo zasiveno za donju usnu.Mislim da je izuzetna udica,za reke i uopste teske terene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Inace sa vecinom udica na tekucim vodama se riba kaci za donju usnu...i eventualno sa strane...Jos nikada nisam slomio nijednu udicu zbog terena (sto ne znaci da sam lovio na rekama poput Save i dunava se to ne bi desilo)...veran drenanu.... :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Iz iskustva koje imam i dan danas jedna od mojih favorita je drenan super specijalist barbel,jedna od najoshtrijih udica i jedna od najboljih po obliku.Jednu veliku manu.Samo malo da se zakazi za neko korenje il kamencice vrh se tupi il savije.Mora se stalno proveravati shto kod jacih udica poput starog dobrog nash specijalist br.1 ownera i u najnovije vreme kordu wide gape x se ne deshava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonino Posted June 23, 2010 Author Share Posted June 23, 2010 Hvala na savjetu.Pedja meni te udice i trebaju za save, vidjet cemo kako ce se pokazati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi-driks Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Ekstra udica jako sam zadovoljan i cesto je koristim i imam puno poverenje u nju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carpix Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Koristim već duže vreme te udice na dunavu na vrlo teškom terenu u panjevima i moja iskustva su odlična Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor_carp Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 Gde se u Beogradu mogu nabaviti Kordine udice??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejandex Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 Meni Braca salje iz Kikinde ,danas narucis sutra su tu! inace odlicna udica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts