Jump to content

II CARP CUP MIKA ALAS-Krnjaca 23.07-25.07.2010 46 sati

Recommended Posts

Takmicari pozdrav!

Ukoliko je neko zainteresovan da peca 23-27og ovog meseca moze da se javi kod bata Kuleta ;) 062/3333-28

Jedna ekipa je oktazala ucesce pa ce biti jedno slobodno mesto!

Pozdrav svima,bistro!

Popunjena su sva mesta za takmicenje!uzecemo u razmatranje ovaj predlog da bude krace takmicenje ali sledece ;)

Ako ja sa 60 kg. izdrzim i bacim 2,5 ili 3 kante spoda neverujem da ce nekom drugom da bude to problem. Ja sam cak i da se malo produze da se ne bih pakovali po vrucini. :!: :D :D :violence-bomb:

Popunjena su sva mesta za takmicenje!uzecemo u razmatranje ovaj predlog da bude krace takmicenje ali sledece ;)

Ako ja sa 60 kg. izdrzim i bacim 2,5 ili 3 kante spoda neverujem da ce nekom drugom da bude to problem. Ja sam cak i da se malo produze da se ne bih pakovali po vrucini. :!: :D :D :violence-bomb:

DA LI JE TO OZBILJAN PREDLOG ILI HOCES DA SE POHVALIS KAKO IMAS VITAK STAS

Ako ja sa 60 kg. izdrzim i bacim 2,5 ili 3 kante spoda neverujem da ce nekom drugom da bude to problem. Ja sam cak i da se malo produze da se ne bih pakovali po vrucini. :!: :D :D

DA LI JE TO OZBILJAN PREDLOG ILI HOCES DA SE POHVALIS KAKO IMAS VITAK STAS

Cim pises velikim slovima SALIM SE ali si ovo drugo pogodio . Znas da sam u ekipi imao dva debeljka. Sad je ostao jedan, ali i njega pokusavam da stesem pa reko pomocu toplote :think:

добра организација и мала котизација резултат следеце године це се за тамичења приљавјивати по 50 екипа.и тако треба да буде.куле само немој да правис греске других а сам си пецао те глупости где нпр на тресетишта језеро узме за себе 2400еура а победник сектора са наградом немозе да ислати троскове и јос пеца 72 сата и упеца мало рибе.лове у лепој србији нема зато је овакво такмицење добро пецас да доказес своју вестину а награда није приоритет.једино размисли да мозда мозе да пецају цетири цовека.треба одрадити 900кг рибе за тако кратко време.а риба у језеру је ектра тако да десет људи са којима сам разговаро висе неце ици нигде друго на слободно пецање осим код тебе.позрав кулету и осталима из арандјеловца.БИСТРО !!!!!!![ цолор = # 0040ФФ ] :

ako hosec da probas mamac na divljoj vodi nije to bas pametno.dolaze mnogi iz raznih krajeva na garase budu 7dana i ne napecaju se bas.cinjenica da je u zadnje 2 godine na garasima palo 6 riba +20 ali to je bio plod dugih kampanja.ali ako imas jedan dan slobodan za pecanje i hoces da se nauzivas ok je da odes na komercijalu i isprobas mamac opemu .znam mnogo ljudi iz krusevca kragujevca jagodine itd. kojima su lepa jezera pod nosom pa ipak odvoje po neki dan u godini da odu na komercijalu.u garasima trenutno je visoka voda i mutna i nema mnogo poteza.ali u toj vodi ce biti uhvacen prvi preko 30 u srbiji pitanje je dana i veruj da toga u vodi ima.78 godine ubaceno 2 tone od 8 do 12 kg narednih godina jezero poribjavano komadima od 3 do 6 kg svake godine.mora da su te ribe bar malo porasle i da je bar neka prezivela izlov.zadnje 3 godine jezerom ne gazduje ar drusvo bukulja vec valjevo.poribaljava se grabljivicama .ali isto tako u zadnje dve godine ljudi su poceli da vracaju ribu .neki dobri ljudi iz ma nebitno za svaku veliku vracenu ribu poklone olova sisteme pribor.riba u vodu a fotografije u novine.ovo nije tema o kojoj se debatuje ali koristim priliku da da obavestim kolege da na garasima ima krupnih komada ali treba malo duza kampanja i naravno sreca da na stapu imaju svoj rekord.voda ne zahteva skupe boile uglavnom radi na voce.svako ko resi da da dodje u garase neka se javi ja sam u foto radnji sumadija u centru grada.rado cu pomoci a i vikendica mi je blizu vode.pozdrav mantovani.ps lepo vreme i dobar ulov za vikend na taminjcenju i naravno pozdrav kuletu da istraje .sledece godine samo tu cemo pecati takmicenja.

E SALE SALE SPREMAJ 5 KANTI :clap: :dance: :doh:

ma nece da treba toliko..... kanti.

sad ce samo dva butenceta od po 50kg da nosimo.

od koga je dosta je. u malim bocama se drzi magija. a mi imamo dva mala burenceta. ha ha ha

Salu na stranu mozda i 5 kanti bude malo.... nikad se nezna kako ce sarko da jede.. :think: :think: