Kule Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Takmicari pozdrav!Ukoliko je neko zainteresovan da peca 23-27og ovog meseca moze da se javi kod bata Kuleta 062/3333-28Jedna ekipa je oktazala ucesce pa ce biti jedno slobodno mesto!Pozdrav svima,bistro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragan milenkovic Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Bata Kule nešto ti dugo traje to takmičenje smanji malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Popunjena su sva mesta za takmicenje!uzecemo u razmatranje ovaj predlog da bude krace takmicenje ali sledece Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Popunjena su sva mesta za takmicenje!uzecemo u razmatranje ovaj predlog da bude krace takmicenje ali sledece Ako ja sa 60 kg. izdrzim i bacim 2,5 ili 3 kante spoda neverujem da ce nekom drugom da bude to problem. Ja sam cak i da se malo produze da se ne bih pakovali po vrucini. :!: :violence-bomb: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Popunjena su sva mesta za takmicenje!uzecemo u razmatranje ovaj predlog da bude krace takmicenje ali sledece Ako ja sa 60 kg. izdrzim i bacim 2,5 ili 3 kante spoda neverujem da ce nekom drugom da bude to problem. Ja sam cak i da se malo produze da se ne bih pakovali po vrucini. :!: :violence-bomb: DA LI JE TO OZBILJAN PREDLOG ILI HOCES DA SE POHVALIS KAKO IMAS VITAK STAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Popunjena su sva mesta za takmicenje!uzecemo u razmatranje ovaj predlog da bude krace takmicenje ali sledece Ako ja sa 60 kg. izdrzim i bacim 2,5 ili 3 kante spoda neverujem da ce nekom drugom da bude to problem. Ja sam cak i da se malo produze da se ne bih pakovali po vrucini. :!: DA LI JE TO OZBILJAN PREDLOG ILI HOCES DA SE POHVALIS KAKO IMAS VITAK STASCim pises velikim slovima SALIM SE ali si ovo drugo pogodio . Znas da sam u ekipi imao dva debeljka. Sad je ostao jedan, ali i njega pokusavam da stesem pa reko pomocu toplote :think: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 e moj druze lakse ces da odes na svetsko prvenstvo nego njih da otanjis (veruj mi znam iz iskustva) :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Nista nije iskljuceno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARANDJELOVAC Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 добра организација и мала котизација резултат следеце године це се за тамичења приљавјивати по 50 екипа.и тако треба да буде.куле само немој да правис греске других а сам си пецао те глупости где нпр на тресетишта језеро узме за себе 2400еура а победник сектора са наградом немозе да ислати троскове и јос пеца 72 сата и упеца мало рибе.лове у лепој србији нема зато је овакво такмицење добро пецас да доказес своју вестину а награда није приоритет.једино размисли да мозда мозе да пецају цетири цовека.треба одрадити 900кг рибе за тако кратко време.а риба у језеру је ектра тако да десет људи са којима сам разговаро висе неце ици нигде друго на слободно пецање осим код тебе.позрав кулету и осталима из арандјеловца.БИСТРО !!!!!!![ цолор = # 0040ФФ ] : Link to comment Share on other sites More sharing options...
black shadow Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 @ ARANDJELOVACSlobodno pecanje na Miki???Svaka cast pored Garasa i vodojaze na izboru lokacije :o pozz Black Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARANDJELOVAC Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 ako hosec da probas mamac na divljoj vodi nije to bas pametno.dolaze mnogi iz raznih krajeva na garase budu 7dana i ne napecaju se bas.cinjenica da je u zadnje 2 godine na garasima palo 6 riba +20 ali to je bio plod dugih kampanja.ali ako imas jedan dan slobodan za pecanje i hoces da se nauzivas ok je da odes na komercijalu i isprobas mamac opemu .znam mnogo ljudi iz krusevca kragujevca jagodine itd. kojima su lepa jezera pod nosom pa ipak odvoje po neki dan u godini da odu na komercijalu.u garasima trenutno je visoka voda i mutna i nema mnogo poteza.ali u toj vodi ce biti uhvacen prvi preko 30 u srbiji pitanje je dana i veruj da toga u vodi ima.78 godine ubaceno 2 tone od 8 do 12 kg narednih godina jezero poribjavano komadima od 3 do 6 kg svake godine.mora da su te ribe bar malo porasle i da je bar neka prezivela izlov.zadnje 3 godine jezerom ne gazduje ar drusvo bukulja vec valjevo.poribaljava se grabljivicama .ali isto tako u zadnje dve godine ljudi su poceli da vracaju ribu .neki dobri ljudi iz ma nebitno za svaku veliku vracenu ribu poklone olova sisteme pribor.riba u vodu a fotografije u novine.ovo nije tema o kojoj se debatuje ali koristim priliku da da obavestim kolege da na garasima ima krupnih komada ali treba malo duza kampanja i naravno sreca da na stapu imaju svoj rekord.voda ne zahteva skupe boile uglavnom radi na voce.svako ko resi da da dodje u garase neka se javi ja sam u foto radnji sumadija u centru grada.rado cu pomoci a i vikendica mi je blizu vode.pozdrav mantovani.ps lepo vreme i dobar ulov za vikend na taminjcenju i naravno pozdrav kuletu da istraje .sledece godine samo tu cemo pecati takmicenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black shadow Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Pozdrav Arandjelovac, bitno je uzivanje :animals-fishblue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Sarandzije pozdrav!Evo kako ekipa "happy carp" trenira i priprema se za vikend!Ovaj lepotan je izmeren i ima 21,7kg...PS. Sale (Ruske) ovo moze da se shvati kao domaci zadatak za tebe!Pozdrav za Arandjelovac i hvala na savetima!http://s1.postimage.org/w27R0.jpg http://s1.postimage.org/w2GM0.jpg http://s1.postimage.org/w3yE9.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 E SALE SALE SPREMAJ 5 KANTI :clap: :dance: :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Ruske Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 E SALE SALE SPREMAJ 5 KANTI :clap: :dance: :doh: ma nece da treba toliko..... kanti.sad ce samo dva butenceta od po 50kg da nosimo. od koga je dosta je. u malim bocama se drzi magija. a mi imamo dva mala burenceta. ha ha ha Salu na stranu mozda i 5 kanti bude malo.... nikad se nezna kako ce sarko da jede.. :think: :think: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Momci mislim da se za ovo vredi boriti http://s1.postimage.org/Gzqni.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 odoh da pokupim nesto sa ove slike pa se cujemo u nedelju.BISTRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARANDJELOVAC Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 ZESTOKO JE POCELO.PARTIKLI NEMA MANJE OD 1000KG A I SA BOILAMA SU DOBRO SNABDEVENI.U OVOJ VODI SARANI NECE DA OMRSAJU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts