stanislav_pancevo Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 U dogovoru sa DSR SARAN Pelagicevo, ove godine ce se memorijalni kup u slavu nasem kolegi i prijatelju Djordju Sucevicu u Pelagicevu odrzati od 30 Jula do 01 Avgusta. Okupljanje ekipa je 30 Jula do 09,00 casova.Iznos uplate je kao i do sada 100 eura po ekipi, za 4 stapa i do 3 clana.Peca se do Nedelje do 12 casova, Nakon cega je organizovano druzenje uz prigodan rucak, onako kako je to i Djole voleo.Maksimalan broj ekipa je 22, od cega su jedna ekipa porodica pokojnog Djoleta. Prijave ekipa vrsite na mail DSR Saran Pelagicevo (Stanku) saran_pelagicevo@yahoo.com, ili na njegov telefon 387 65812850. Preuzeto sa I LC-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
StankoS Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Prijave iskljucivo na mail drustva saran_pelagicevo@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko Nova Pazova Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 ljudi,jel se zna kad ce biti odrzan memorijal??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 ljudi,jel se zna kad ce biti odrzan memorijal???koliko ja znam mislim da je odrzan 30 jula Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko Nova Pazova Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 ljudi,jel se zna kad ce biti odrzan memorijal???koliko ja znam mislim da je odrzan 30 julama nije,odlozen je zbog malo prijavljenih ekipa i posle toga svi cute-niko nista ne govori.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts