Carplider Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 DOGOVOREN JE JOŠ JEDAN TERMIN U DEBELJAČI KRAJEM SEPTEMBRA ILI POČETKOM OKTOBRA ZAVISI OD TERMINA NA MIKI ALASU -KRNJAČA.USKORO SVE INFORMACIJE I TERMINI . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Dobro ti meni dosao,bilo je i vreme,sad se neskidaj sa foruma. PS.zaboravices kako ponovo da udjes :angry-banghead: :angry-banghead: :violence-hammer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 Dobro ti meni dosao,bilo je i vreme,sad se neskidaj sa foruma. PS.zaboravices kako ponovo da udjes :angry-banghead: :angry-banghead: :violence-hammer:samo molim boga da ne nestane struje.ps.negasim ga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 Dobro ti meni dosao,bilo je i vreme,sad se neskidaj sa foruma. PS.zaboravices kako ponovo da udjes :angry-banghead: :angry-banghead: :violence-hammer:samo molim boga da ne nestane struje.ps.negasim ga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Dobro ti meni dosao,bilo je i vreme,sad se neskidaj sa foruma. PS.zaboravices kako ponovo da udjes]samo molim boga da ne nestane struje.ps.negasim ga...Tebe nema nema ,a sada po dva puta saljes.Ako ako neplaca se to :whistle: :violin: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 Dobro ti meni dosao,bilo je i vreme,sad se neskidaj sa foruma. PS.zaboravices kako ponovo da udjes]samo molim boga da ne nestane struje.ps.negasim ga...Tebe nema nema ,a sada po dva puta saljes.Ako ako neplaca se to :whistle: :violin: :clap:I da se plaća nema veze ostalo mi love od debeljače. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Pa znao sam ja da je tebi ostalo DOOOOOBRIH para pa sada mozes da se k....s :think: :violence-duel: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 opet izazivate jocu, nemojte moze covek da pomisli da je njegov deo mnogo veci :dance: :whistle: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Nebih ulazio u to ciji je veci neka oni sami procene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 opet izazivate jocu, nemojte moze covek da pomisli da je njegov deo mnogo veci :dance: :whistle:Neprozivamo nikoga nego ja vežbam kucanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 opet izazivate jocu, nemojte moze covek da pomisli da je njegov deo mnogo veci :dance: :whistle:Neprozivamo nikoga nego ja vežbam kucanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Oces ti vise uvezbati kucanje,a mozda ce ti biti lakse ako saljes po jedan komentar,a i slova ces istupiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 za sad samo salji komentare nikako slike blokiraces forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 opet izazivate jocu, nemojte moze covek da pomisli da je njegov deo mnogo veci :dance: :whistle:Neprozivamo nikoga nego ja vežbam kucanjeKAKO VI BRZO KUCATE NEMAM LEPE RECI :angry-banghead: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 opet izazivate jocu, nemojte moze covek da pomisli da je njegov deo mnogo veci :dance: :whistle:Neprozivamo nikoga nego ja vežbam kucanjeKAKO VI BRZO KUCATE NEMAM LEPE RECI :angry-banghead:Sta mislite da ugovorim jedan termin za kraj meseca uslovi isti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 opet izazivate jocu, nemojte moze covek da pomisli da je njegov deo mnogo veci :dance: :whistle:Neprozivamo nikoga nego ja vežbam kucanjeKAKO VI BRZO KUCATE NEMAM LEPE RECI :angry-banghead:Sta mislite da ugovorim jedan termin za kraj meseca uslovi isti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Sta isti,kao sada ?Ako je to moze moze ,ali gde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 Sta isti,kao sada ?Ako je to moze moze ,ali gde?Misio sam na debeljači,uslovi da budu isti što znači kotizacija 7000 din četiri ravnopravna člana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 sto da ne, mozda ce i doca imati partnera (citaj ppustiti zena) pa ce prijaviti ekipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Pa ako nema nigde na drugom mestu onda moze,ali ipak kako hoces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Jel vise nece biti nista na Ub-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 Jel vise nece biti nista na Ub-uNa Ubu je planiran termin druga polovina septembra čekam termin za Pavlovce jer mi se pecaju . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 Jel vise nece biti nista na Ub-uNa Ubu je planiran termin druga polovina septembra čekam termin za Pavlovce jer mi se pecaju . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Jel vise nece biti nista na Ub-uNa Ubu je planiran termin druga polovina septembra čekam termin za Pavlovce jer mi se pecaju .Pa koja je cena za Pavlovce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 sto da ne, mozda ce i doca imati partnera (citaj ppustiti zena) pa ce prijaviti ekipuŠto se tiče doce trebalo bi da brani trofej ,ili će se povući dok je na vrhu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts