jocatref Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 jedino se malo pribojavam gospodina tomica da opet ne iskopa nekog dedu uz put e onda ce biti gusto!!! pricao mi je sloba kako ih je sve nadmudrio na ubu !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 E ako nema zemljotresa onda pobedjuje sigurno,z.....n je to igrac :dance: :think: :violin:Sigurno ima zemljotresa i to od 06 do 08 provereno od tvog pojačanja Joco nema ništa .Dođi da pecamo 1 zajedno .u pravu si, ne treba mi sloba, bolje da ga cuvam za neke jace igrace a ne za isusa !!!Znači dolaziš da im pokažemo ko je ko a mi bez žreba odmah na 1.Koliko ga puta pecam još ću ga zavoleti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 jedino se malo pribojavam gospodina tomica da opet ne iskopa nekog dedu uz put e onda ce biti gusto!!! pricao mi je sloba kako ih je sve nadmudrio na ubu !!!!Nebrini počeli su groblja da zaključavaju ili imaju noćne čuvare zbog BILIJA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Lidere osh mi kasti di je put za Churug? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 E sada cu stvarno doci sa Zivotom,necete vi mene z........i Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Lidere osh mi kasti di je put za Churug? :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocatref Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 E sada cu stvarno doci sa Zivotom,necete vi mene z........i ako je to tacno ja odmah obavestavam organizatora da odustajem od takmicenja, OVO VISE NIJE Z....E !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 Lidere osh mi kasti di je put za Churug? :mrgreen: JA neću ići u raj al neš ni ti u Čurug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 E sada cu stvarno doci sa Zivotom,necete vi mene z........i ako je to tacno ja odmah obavestavam organizatora da odustajem od takmicenja, OVO VISE NIJE Z....E !!!E sada mi propade termin zato molim gos.Tomića da razmisli još jednom (dogovor je bio da nema profi igrača). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 E pa kada vi vodite Lava i ja cu Zivotu.Odadvoica koriste slicne preparate Lav parfem,a Zivota meleme :angry-banghead: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocatref Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 EVO JA POD MATERIJALNOM I KRIVICNOM ODGOVORNOSCU IZJAVLJUJEM DA NECU ZVATI SLOBICU!!!I OBECAVAM DA NECU KORISTITI BRIONE NI SLICNE LOSIONE I PARFEME!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 Lidere osh mi kasti di je put za Churug? :mrgreen: Tebi hoću ali sutra počela serija . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 LJudi imate chat na forumu mnogo je prostije nego ovako.Dobronameran savet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 LJudi imate chat na forumu mnogo je prostije nego ovako.Dobronameran savetNEEEEEEEEEE pa nemoj da Dragan mora da trazi kako da udje u CHET jedva je posle 3 meseca i ovde stigao :violence-hammer: :pray: :pray: :angry-nono: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 ZAMATORIO BRE LEPO SAM REKO :violence-hammer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Evo sad se nejavnja trazi chat,e sad mozemo na spavanje nece se on vratiti ovamo par dana. :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: :violence-enforcer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 e fala Bogu da nisi napisao dva posta!!!!!Da li postoji šansa da braniš tron u septembru ?(ako dogovorim termin što je realno ) možda ako je to druga polovina septembra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 Odustala jedna ekipa CT Šimanovci tako da ima mesta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 JOCO NEMOJ DA ODUSTAJES SALIO SAM SE ZA MAJICA.NECU COVEKA DA MALTRETIRAM ZA TAKVU BORANIJU.ILI SI MOZDA ODUSTAO OD CARP LIDERA DA BI PRIJAVIO SVOJU EKIPU VIDIM DA IMA JEDNO PRAZNO MESTO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 JOCO NEMOJ DA ODUSTAJES SALIO SAM SE ZA MAJICA.NECU COVEKA DA MALTRETIRAM ZA TAKVU BORANIJU.ILI SI MOZDA ODUSTAO OD CARP LIDERA DA BI PRIJAVIO SVOJU EKIPU VIDIM DA IMA JEDNO PRAZNO MESTO.Mislim da se uplašio Griletovog dede (to je bilo presudno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 JOCO NEMOJ DA ODUSTAJES SALIO SAM SE ZA MAJICA.NECU COVEKA DA MALTRETIRAM ZA TAKVU BORANIJU.ILI SI MOZDA ODUSTAO OD CARP LIDERA DA BI PRIJAVIO SVOJU EKIPU VIDIM DA IMA JEDNO PRAZNO MESTO.Mislim da se uplašio Griletovog dede (to je bilo presudno)Uplasio se dedinog iskustva,ako deda bude pecao jos jednom bice mu drugi put Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 JOCO NEMOJ DA ODUSTAJES SALIO SAM SE ZA MAJICA.NECU COVEKA DA MALTRETIRAM ZA TAKVU BORANIJU.ILI SI MOZDA ODUSTAO OD CARP LIDERA DA BI PRIJAVIO SVOJU EKIPU VIDIM DA IMA JEDNO PRAZNO MESTO.Mislim da se uplašio Griletovog dede (to je bilo presudno)Uplasio se dedinog iskustva,ako deda bude pecao jos jednom bice mu drugi putTi si kriv što si pretio!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Pa izazivali su me,stacu im sada.Nego vidi da se uzme neko prase za Debeljacu da se malo gostimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 28, 2010 Author Share Posted July 28, 2010 Pa izazivali su me,stacu im sada.Nego vidi da se uzme neko prase za Debeljacu da se malo gostimoPitao sam nema nigde . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Pa izazivali su me,stacu im sada.Nego vidi da se uzme neko prase za Debeljacu da se malo gostimoPitao sam nema nigde .NEMA NIGDE!!!!!!? Ma nemoj da pricas zovi Tomu iz Debeljace nace on tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts