DucicM Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Molio bih one koji imaju iskustva sa ovim indikatorima da mi ih prenesu jer imam dobru ponudu da kupim ovaj vajerles set.Unaprijed hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Shta da ti kazem druze zavisi kako ce da se pogodi.Nekome se pogode i rade super dok drugi ih bacaju nakon nekoliko meseci samo je daljinski poput ostalih nizih ne bash najsjajniji.Jedan veci zbun i nema signala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi-driks Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Kod mene evo vec godinu dana cetiri komada rade bez zamerki a znam jos par njih koji ih imaju i nisam cuo da se zale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... k3997.htmlpa to kosta oko 150 e , moze neka jeftinija verzija.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted August 30, 2010 Author Share Posted August 30, 2010 http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en/cormoran-pro-carp-f-4000-g4-a93-p795-k3997.htmlpa to kosta oko 150 e , moze neka jeftinija verzija.?Da,kosta toliko,ako neko ima neki bolji predlog za toliko para vrlo rado cu da saslusam. Kakvi su npr.Spro u tom cjenovnom rangu? @JanePravo da ti kazem daljinski mi i nije nesto pretjerano bitan,vazno mi je samo da indikatori dobro rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Za tu cenu bolje uzmi prologic koji su daleko bolji po kvalitetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Za tu cenu bolje uzmi prologic koji su daleko bolji po kvalitetupotpuno si u prvu Jane! Evo ja video od Cuture njegove i sad sam zaljubljen u njih i planiram da ih kupim za sledecu sezonu!!!http://www.climaxtackle.com/prologic/po ... rm_set.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted August 30, 2010 Author Share Posted August 30, 2010 Za tu cenu bolje uzmi prologic koji su daleko bolji po kvalitetuA gdje mogu da ih uzmem za tu cijenu? Vjerovatno u Srbiji a to je vec malo komplikovano :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Nishta nije komplikovano druze samo mala organizacija,javish se u shopu i dogovorite se Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 viewtopic.php?f=16&t=884&start=80ma tebi trebaju neki ovakvi, ovaj ima i bazu, ima prostija verzija bez baze, kisnuli celu noc, pa opet rade.negde sam video kormorane mislim u Nisu, zaliveni gumirani, bese za jednu crvenu, ili 10e,tako da je tesko ti preporuciti ove ili one, Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 E moj smrki kad kisnu 7 dana nonstop i posle toga nema sunca onda je proshao test,il ako je preko dana 15 a nocu -5 i tada je proshao test,pa kako se oglashava na vetru jeli suvishe osetljiv imash puno stvari koje treba da se provere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 PROLOGIC POLYPHONIC set je odlican i promisljeno izradjen,jedina mana muje sto je prijemnik malo slab sa glasnocom.Inace momci koji ga imaju su prezadovoljni snjim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Mislio sam da si ti vec uzo jedan set Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Ne odvajam se ja od CSF1 seta Mozda bi kupio i doneo jedan set kad dodjem na odmor ali neznam sta cu onda sa onim carpsounderima koji stoje kod tebe :think: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 hahahh prodacemo ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted August 31, 2010 Author Share Posted August 31, 2010 Pazario sam ove Cormoranove,dobio 10% popusta i to je to.Testirao ih na suvo i odlicno rade,u subotu test na vodi,jedva cekam :banana-dance: Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Mudro,ni 5 ni 6, ocu ove i gotovo.Dugo da te sluze. i naravno raport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted August 31, 2010 Author Share Posted August 31, 2010 Mudro,ni 5 ni 6, ocu ove i gotovo.Dugo da te sluze. i naravno raport.Hvala druze moj,sledece sezone cemo zajedno na Pelagicevu da ih testiramo(ili ovde kod mene,ima jedan novi revir,strasna riba) Inace ja tako kupujem,bez puno premisljanja sto zna da bude gadan zajeb ali dosad sam imao srece 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Sreca prati hrabre :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted September 5, 2010 Author Share Posted September 5, 2010 Mudro,ni 5 ni 6, ocu ove i gotovo.Dugo da te sluze. i naravno raport.Raport je sledeci. Indikatori rade savrseno,daljinac takodje,uhvatio 5 komada od 3-4 kg(inace jezero je takvo da preovladavaju ovakvi komadi,malo ima velikih) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted September 21, 2010 Author Share Posted September 21, 2010 Update:Prosli vikend bio na pecanju,nakon 8 sati neprekidne kise desilo se nesto zanimljivo sa indikatorima,dva od tri su se toliko nalila vode da su prestali raditi.Reaguju na potez,upali se lampica i gotovo,samo tako stoji upaljena i ne reaguje uopste.Nakon susenja na grijanju u autu opet su proradili,da li je to normalno?Kakva su vasa iskustva sa ostalim markama po ovom pitanju?Naglasavam,kisa je nenormalno padala,neprekidno sa grmljavinom i svim ostalim cudima,cak mi je i sator na jednom mjestu propustio a dosad nikad nije(mali podatak,bio je i na planinskoj oluji na Zelengori i nije pustio) Link to comment Share on other sites More sharing options...
campione Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Zato uzmeš FOX ili DELKIM,bilo koji model pa nemaš tih problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Update:Prosli vikend bio na pecanju,nakon 8 sati neprekidne kise desilo se nesto zanimljivo sa indikatorima,dva od tri su se toliko nalila vode da su prestali raditi.Reaguju na potez,upali se lampica i gotovo,samo tako stoji upaljena i ne reaguje uopste.Nakon susenja na grijanju u autu opet su proradili,da li je to normalno?Kakva su vasa iskustva sa ostalim markama po ovom pitanju?Naglasavam,kisa je nenormalno padala,neprekidno sa grmljavinom i svim ostalim cudima,cak mi je i sator na jednom mjestu propustio a dosad nikad nije(mali podatak,bio je i na planinskoj oluji na Zelengori i nije pustio)meni nije bio problem samo ta voda sto mi nije hteo da svira nego kad nas je opicio grom sprzio je jedan indikator ... mada kad tako zakuca ja ga sutnem otresem vodu i radi ali se lose cuje samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted September 21, 2010 Author Share Posted September 21, 2010 Update:Prosli vikend bio na pecanju,nakon 8 sati neprekidne kise desilo se nesto zanimljivo sa indikatorima,dva od tri su se toliko nalila vode da su prestali raditi.Reaguju na potez,upali se lampica i gotovo,samo tako stoji upaljena i ne reaguje uopste.Nakon susenja na grijanju u autu opet su proradili,da li je to normalno?Kakva su vasa iskustva sa ostalim markama po ovom pitanju?Naglasavam,kisa je nenormalno padala,neprekidno sa grmljavinom i svim ostalim cudima,cak mi je i sator na jednom mjestu propustio a dosad nikad nije(mali podatak,bio je i na planinskoj oluji na Zelengori i nije pustio)meni nije bio problem samo ta voda sto mi nije hteo da svira nego kad nas je opicio grom sprzio je jedan indikator ... mada kad tako zakuca ja ga sutnem otresem vodu i radi ali se lose cuje samoI ja kad sam ih otresao radili su ali na kratko pa opet zakucaju,tek kad sam ih u autu na grijanju osusio radili su normalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts