tomicruma Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 izvini neznam pa moram da pitam.Ovo sa desne strane ono kao neki tip peca a ispod pise ,,Tomicruma'' pa jos ispod pise ,,sarandzija 20+" e to znaci kilaza koju stalno vadis ili sta.Izvini ali neznam pa pitam????? Ti kao neznas sta je sta ccccc,jadan ti .Videces vec za par dana :hand: :hand: :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Dali se to meni cini,ili tebe ovaj malo zeza,jeli gricko A sta tebe briga on moze,on je moj drug :dance: :dance: :dance: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted September 28, 2010 Author Share Posted September 28, 2010 1. C.T. Maxi Carp Shop Indjija2. C.T. Mrak Karp Arandjelovac3. C.T Korda Novi Sad4. C.T. Majstori Beograd5. C.T. Grile Ruma6. C.T. Carpstajn Novi Sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted September 28, 2010 Author Share Posted September 28, 2010 Da nezaboravim do petog je prijavljivanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
grileru Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 dali bih mogao da prijavim ekipu za vase takmicenje,i samo jedno pitanje dali mogu da pecam posto imam tri razlicita stapa jer su mi neki rekli da nemoze. Ako moze prijavio bih ekipu koja se zove ct SIMSONOVI -Erem HVALA Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted September 30, 2010 Author Share Posted September 30, 2010 grile,grile Link to comment Share on other sites More sharing options...
grileru Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 grile,grile dali je moguce ako nije problem da mi se odgovori Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted September 30, 2010 Author Share Posted September 30, 2010 ma sve moze,i na germine. 1. C.T. Maxi Carp Shop Indjija2. C.T. Mrak Karp Arandjelovac3. C.T Korda Novi Sad4. C.T. Majstori Beograd5. C.T. Grile Ruma6. C.T. Carpstajn Novi Sad7. C.T. Mak Krap Makedonija *Bogoljub Jancevski Meco i Vasil Nedelkovski* :clap: legende Link to comment Share on other sites More sharing options...
grileru Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 ma sve moze,i na germine. 1. C.T. Maxi Carp Shop Indjija2. C.T. Mrak Karp Arandjelovac3. C.T Korda Novi Sad4. C.T. Majstori Beograd5. C.T. Grile Ruma6. C.T. Carpstajn Novi Sad7. C.T. Mak Krap Makedonija *Bogoljub Jancevski Meco i Vasil Nedelkovski* :clap: legende a gde su Simsonovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts