debeli sremac Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 pecaju ci na lokalnom jezeru upecali smo drugar i ja dav lepa primerka cudne ribe :mrgreen: za svoju vrstu kapitalcipokusavam slike da postavim :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 17, 2010 Author Share Posted September 17, 2010 http://s4.postimage.org/8KtNi.jpg http://s4.postimage.org/8KyMA.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 18, 2010 Author Share Posted September 18, 2010 i sta nikoga ne interesuje na koju boilu je dosao taktika pecanja i tako to ili sam ja bakciz da se to samo meni desi ej na m1 tuce ko lud :whistle: :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 pa nemaju svi srece da upecaju zeni bundu.Vidim iz gore navedenog da mora da V O L E S !!!!Sto se tice m1, ima i m2 u prevodu moze dva :angry-screaming: Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 e drugari jos jedan pao ...da mi je jos jedan pored ova tri za gulas ali imam za krzno oko vrata to sam skupio Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Mislim da su ovo zivuljke(glodari) koje su ti pravile problem.My link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thug Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Pacov od metar...na Dunavu smo imali priliku da blenemo u Nutriju,dva dana stoji na jednom panju koji se vidi zbog niskog vodostaja. Udaljenost 60-70 metara...u sumrak smugne negde a ujutro na sabajle opet na panj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted March 20, 2011 Author Share Posted March 20, 2011 a mogu vam reci da je dobar borac na udici , mada koka kola ga ubije odma ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thug Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 e drugari jos jedan pao ...da mi je jos jedan pored ova tri za gulas ali imam za krzno oko vrata to sam skupio Od dve nutrije imaces krzna i za bundu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 I ja sam ih vise puta hvatao na Jarkovcima kada sam lepio hranu na olovo ali ni jedan (pacov) nije bio upecan svi su se zakacili za noge ili negde po telu , a udarci su bili kao da je riba cak i prilikom izvlacenja ne znas da nisi upecao ribu.Imam jedan oziljak na nozi koji je ostao da me podseca na jednu od tih zivotinjki ogrebala me je Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 da uglavnom se kaci za sapu prilikom uzimanja boile! pa za njih uvek se mora nositi neki alat za skidanje! imaju jake sekutice . Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted April 1, 2011 Author Share Posted April 1, 2011 epa poce nasa sezona ! a poce i njiiiihova! na istoj lokalnoj bari se upecalo u protekim godinama pored ribe , znaci macka komada jedan , patka zenskog roda koja je vracena u vodu komada jedan , od sitni zivotinja ne bi da nabrajam , ali pacova bizamaca mali milion ! NOVITET NA JEZERU OD SINOC JE DA SU TI PACOVI DOBILI I KRILA !!!!http://img97.imageshack.us/img97/4439/0343l.jpgBy dejanf at 2011-03-31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Odmah kaci sliku u galeriju ulova imas najvece sanse za ulov godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted April 1, 2011 Author Share Posted April 1, 2011 macka je bila ulov godine , skocila na samc kao da mi ukrade boilu ! zamaro sam je desety min dok nisam bacio jaknu na nju i umirio je da je otkacim . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Inace glavne sarandzije na toj lokalnoj vodi su jedan moj drugar Dejan i Bane. kako drugima ne dodju ti krznati sarani....NA primer to se pokojnom Miletu dzou nikad nebi desilo....:-)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Ko zna zna ne prave se razlike krljust,dlake ili perije vazno da se peca lako je uhvatiti sarana ili cverglana ali ajde potrudite se za ovo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 dzigi!!!! ti kao nisi peco pacove? xixixix Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Jednog?Tri komada,jednog psa,jednu patku a slepi mi je izbegao za dlaku.:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Da niste vi bili na pecanju kad je pao F-117 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 A tada je bilo jos bolje:-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts