Otto Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Pozdrav momci, Posto sam moderator na jednom Nemackom forumu gde imamo par sponzora a medju njima je i Anaconda,ove godine su dobili svi moderatori prezent od firme Anaconde :mrgreen: Pored torbica,podveza i ostalih sitnarija sam dobio par sorti udica!Iako volim mnogo da experimetiram sa rigovima i razlicitim sortama saranskih udica iz Anacondinog programa jos nisam koristio udice!Udice po izgledu i ostrini mi ulivaju samouverenost ali ipak ima malo skeptike :think: Zato sam hteo da vas pitam dali ima neko iskustva sa ovim udicama u vezi sa ispravljanjem,lomljenje,tupljenjem,vezanjem,prezentiranjem,itd... Samo bi vas zamolio nemojte odma pocinjati Ja sam video ili cuo od druga kako je dobra ili nevalja itd...Nego pisite o svom iskustvu sa ovim udicama!http://s1.postimage.org/RYV60.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarpTrade Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Ništa novo.Na prvi pogled sve su već viđeni modeli, da ne kažem kopije, što ne znači da nisu dobre. Ono što mi se ne sviđa je što nisu matirane nego čak i suviše sjajne. :think: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 Da nisu nove na trzistu mi je bilo poznato.Ovu sliku koju sam postavio sam sliko na brzinu sa blicom i zato tako izgledaju bljestave,inace nista nisu mnogo svetlije nego Hayabusa,PB,Owner itd...Inace matirane udice vise igraju ulogu u plitkoj ili bistroj vodi.Na akraju krajeva (Poklonu se u zube negleda ) :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 GORNJI RED SA DESNE NA LEVU TRECA KUTIJICA e te mi se svidjaju na slicne pecam .... a da samo da ti kazem da nikad cuo za tu marku :roll: a i ne znam nekog ko zna nekog da ovaj je video da neko koristi te udice .....TAKO DA JA NECU TUPITI VISE :dance: Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Mislim da nisu jos dosle do nas, inace TOMA CARP koristi njihov najlon,http://www.baits-of-glory.com/srp/pribo ... pribor.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Svojevremeno (pre nekih 5-6 godina) sam koristio Anakonda udice. Tada ih je bilo kod Ilije.Tada nisam imao ovo znanje, tj nije me bolela glava od razmisljanja sa kojom udicom cu da pecam (bte voleo bih da se vrati to vreme).Sa Anacondom sam pecao na rekama, Tamis uglavnom i udica je odlicna. Ne znam koji je model bio. Znam da je bila debela i izuzetno jaka sto mi je omogucavalo da pecam u panjevima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts