Dax Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 MAlo ko spominje ove Tribal štapove, ili su skupi ili nisu dostupni kod nas il ih ljudi ovde nevole neznam šta je razlog, ali ajde malo da popričamo o njima, neznam koji tipovi postoje ali znam da su dobri. Možda ih neko poseduje?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogi Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Mene licno interesuje spod Tribal, pa ako se neko susretao sa njim ili ga posjeduje molio bih neki komentar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Ja imam pomenuti stap i prezadovoljan sam nije kicmolomac,da napomenem da nisam ekspet za stapove,ne takmicim se i meni zadoljava sve potrebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
river carper Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 MAlo ko spominje ove Tribal štapove, ili su skupi ili nisu dostupni kod nas il ih ljudi ovde nevole neznam šta je razlog, ali ajde malo da popričamo o njima, neznam koji tipovi postoje ali znam da su dobri. Možda ih neko poseduje?? jap..imam ga ja ,tj imao sam dva...lagan spod štap,možeš ga oderat,jedino špica štapa je dosta više savitljiva od ostalih spodova,ali je brz,a i mora biti kada je spod...do 120-130m manjom raketom npr ugo-19 ili pelzer plava leti sasvim ok,za dalje moraš dobrano potegnit(kao i sve ostale),meni se dopao zato što s lakočom postižem to što tražim od njega,uporedno sam ga baca s FS-LRS,i chub spodom ,chuba piša,a LRS-a nema neke velike razlike,i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts