Dax Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Kažite mi nešto o Solarovom Big Shotu u praxi gde sve može da se koristi? Ja ga koristim kao dip, a dali može da se koristi kao aroma za izradu boila, ikakva su iskustva sa njim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 i kako ti se pokazao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted September 28, 2010 Author Share Posted September 28, 2010 Sasvim je ok, mada po meni m ogao bih biti malo gusci da se vise lepi ali dobro. Sa top bananom sam imao puno lepih riba Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Nemozesh ga koristiti kao aroma jer nije termo stabilan,al nije samo dip,mozesh ga koristiti i kao dodatak partikla,metod miksa,prashkaste hrane itd,itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 ako si ga koristio kao dip i imao dobre rezultate a nisi zadovoljan kako se lepi onda ga koristi posle kuvanja boili (posto nije termostabilan)onako standardno kao i sa aromom ...boile u kesu i 5-10ml na pola kilograma big shota lepo isprevrtati i to bi bilo to Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 meni taj big shot top banana nije radio ni kao dip, ni u spod mixu, ni u stick mixu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts