nenadd Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Skoro sam pazario sator prologic spider dom 1 man.Da li mi treba prekrivka za njega uopste ,posto sam cuo da je i ovakav nepropustan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Trebba ti zbog kondenzacije,kako ima platno 610 d veoma debelo i nepropustno morahs gornji jer kad je kisha kondenzira puno Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaknez Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Ja ga koristim 3 godine duge nemam winter skin nekad kondenzuje ali ne curi po glavi a ni po podu tako da mozes proci i bez winter skina koji je kostao cini mi se oko 90 evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mili Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Ja ga koristim 3 godine duge nemam winter skin nekad kondenzuje ali ne curi po glavi a ni po podu tako da mozes proci i bez winter skina koji je kostao cini mi se oko 90 evra. imam spider dvojku bez wintera bio sam sa njim i na -15 i na + 40,kondenzira ako vrata do kraja zatvoriš ali ne propušta,sad u ljetno vrijeme imaš vrata skroz otvorena i nema problema sa kondenzacijom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Ako se budes resio da nabavis winter skin a odlicno ga je imati mozes potraziti ovde:http://www.carpologija.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mili Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Ako se budes resio da nabavis winter skin a odlicno ga je imati mozes potraziti ovde:http://www.carpologija.com/ ne snalazim se baš najbolje na toj stranici,ajde nek mi neko kaže kolko bi koštala prekrivka za prologic spider 2 man u eurima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 ne snalazim se baš najbolje na toj stranici,ajde nek mi neko kaže kolko bi koštala prekrivka za prologic spider 2 man u eurimaJavi se na ovaj broj 064/111-4812 Vlada Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Na stranici nema mili al slobodno zovni taj tel. i imacesh informaciju za ostalo oko prevoza snacicemo se :friends: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenadd Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 Ja isto neuspevam da pronadjem winter skin za 1 man ali cu zvati Vladu pa da utvrdim.Sada sam pronasao i suncobran pa ce i tu da odu pare.Bitno je da kupujemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts