Бобан Нбгд Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 kakva su vam iskustva sa pelzerovim aromama i mixevima,nisam imao prilike da rolam nesto od njih,ali vidim da su cene mixeva ,aditiva i aroma da kazem relativno pristupacne,u odnosu na nutru ,solara,mainline Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi-driks Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Par aroma i mikseva mi se pokazalo super ali od prosle godine kod nas nisam u mogucnosti da nabavim sve komponente pa sam i odustao od rolanja. Pokusao sam sa trazenjem istih i u Madjarskoj no nema ni tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaSkot Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Nešto od Pelzera, ima u Autosportu. Konkretno od boila, navodno suši je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Ja sam koristio prelivace Belu cokoladu i Blended ili Multi (ne secam se) Fruit. Pokazali su se odlicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Neznam za njihove druge arome ali tuti fruti im je prva liga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Par aroma i mikseva mi se pokazalo super ali od prosle godine kod nas nisam u mogucnosti da nabavim sve komponente pa sam i odustao od rolanja. Pokusao sam sa trazenjem istih i u Madjarskoj no nema ni tamo.Ima u Tuzli sta pozelis Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare072 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 pro mix je iodlican za voce i krem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Rale Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Molim za savet ako je neko koristio pelzer aromu Bun Spice,doneo mi drugar iz austrije,sa cime moze da se kombinuje i u kakve mikseve ide ova aroma?Isto mi je jos doneo i aromu Tuna od pelzera.Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Rale imas odlicnu aromu moj drug ju je koristio i za divlje vode je odlicna i radila mu je ekstra. A mogu da ga pitam sa cime je kombinovao i ostalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts