BataKV Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Vaso, u opasnog dedu ti rasteš.Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Cika vasile koja je cena ovog rod pod-a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenk Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Cika vasile koja je cena ovog rod pod-a ? ali izbazi cenu u Eurima Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Ima jos nekih detalja sitnih koji hocu da promenim ( buz bar primerno , ovaj je za tri i cetiri stapa ), da malo vreme otpusti da odem na vodu da vidim kako se drzi u realnim uslovima. E kada procenim da je rod pod OK - onda cemo o ceni.Pozdrav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 bravo Vaso!!! Prava lutka!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho30 Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Sve ono sto mi se motalo po glavi za moje potrebe je sroceno u ovom rod podu,samo me jedna sitnica muci kako je resen problem uvrtanja prilikom rastavljanja istog??!! Razna resenja mi se motaju mislima ali nikako jednostavna,meni se uvek nesto komplikovano mota glavom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 http://img109.imageshack.us/img109/8973/img3143l.jpg Ako mislis na to kako se razdvaja gornji od donjeg dela to je veoma lako.Povuces polugu automat srafa ka vani . poz.1Nosece ramo je oslobodjeno i podizanjem prema gore razdvajate od nogara poz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Exta lepo odradjeno i funkcinalno svidjaju mi se sistemi za sklapanje brz sistem za svaku pohvalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho30 Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 To sam shvatio kako se skida noseca cev ali verovatno nisam lepo objasnio (desava mi se cesto ),mislio sam na uvrtanje prilikom izvlacenja nosece cevi,one su okrugle a ne cetvrtaste,taj detalj me muci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ovde sam uradio nesto sto mi je sinulo i veruj nikako se cev nemoze okrenuti , ide pravoliniski napred , nazad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho30 Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 ...iopste ne sumnjam da je tako,kako bi s obzirom koliko podova ste napravili..e taj mali detalj pokusavam da shvatim ali sto jednostavnije posto sam ionako dovljno komplikovan..hehehehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 vasil zasto ne stavis sve tvoje proizvode da vidimo , verovatno si slikao sve sto si pravio - da napravis kao neki katalog Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Vec sam stavio , u mom potpisuTu mozete videti svePozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 VRHUNSKI!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko83 Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Samo nam reci koliki je odnos lv i eura? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Ako se ne varam, 2:1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mangup Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 na dosta foruma se postaj uvasi radovi i stvarno su odlicni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts