Limar Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Oko 1000 dinara je svaki miks,sto vece pakovanje jeftinije izadje... A to sto nije bas iste boje ne umanjuje lovnost izradjenih boila,peca kao i pre 5 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorcarp88 Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 jel moze neki recept sa club mix-om Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 club mix, stimulin aminom, jaja i pravac na divlju vodu! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorcarp88 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 kolko jaja na kilo mixa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorcarp88 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 pomozi oko merica stimulin aminom i jaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 -7 jaja na kilogram mixa - ostalo voda do potrebne gustine pogodne za rolanje-tecni dodatak doziraj po preporuci proizvodjaca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan. Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 -tecni dodatak doziraj po preporuci proizvodjaca Pa cak i manje nego sto pise 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavorMK Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Divlja voda upola od najmanje.Koristio cisti club.odlican za hranenje.Ubedlivo najbolje imash Janetov mix u jednoj temi Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 banana idealna za svugde i divlje vode i zima i komercijala.Club mix isto.Samo treba da znash ko shta gde.Red herring stari-ovaj novi nije ni pola od starog.Kinez po meni nista-hot demon 100 puta bolji nego on.Na divljoj vodi slobodno zaboravi.Winter nikad me nije izdao u zimi i daleko se meni poakzao bolji od triga icemix i aroma ili mix sa nekom drugom aromom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorcarp88 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 moze li neki recept sa club mixom za komercijale Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Quotemoze li neki recept sa club mixom za komercijalesve zavisi od vode do vode , ja nisam pecao na mnogo voda ali u jarku club daje ribu na svakom pecanju a na viru nisam ribu na njega ufatio e sad................ evo ti za komercijalu 1kg cluba -6jaja , ostace ti malo kluba npr 30g 20ml multimino ili neki drugi amino dodatak5gr betain hcl20ml triga likvida5 ml tuti fruti richvort (to varira od vode do vode kazem negde sam pecao i sa 3ml po jajetu na udicu)csl 20-50ml sbs....pod obavezno bih stavio samo amino dodatak i aromu , triga likvid sam stavljao jer mi ostalo pakovanje od L a ovo ostalo jer volim da se igram (i naravno daje malo bolje rezultate) u club nemoj stavljati nista za varenje (enzime) jer je u njemu 90% supstanci vec presvareno i kad pocnes da ga koristis videces primetnu razluku KOLKO CES VISE VELIKIH RIBA UPECATI ma gde da pecao ako imas para da hranis sa njim stavljaj samo betain i mozda 1-2 ml arome i sve ostalo mozes ali nemoj preterivati jer kad se hrani bacas puno boila u vodu moze u vodi da se napravi previse concentrovan oblak atractanata koji ce uplasiti sarana, mada su sarani na komercijalama ubijeni u culo mirisa od svih prejakih i takmicarskih boila tako da se to retko desava arome mozes koju hoces cak i kremaste (naravno one koje rade) club je extra mix imam ga na svakom pecanju , cesto ga forsiram na udici , od njega sam pravio paste- jako dobro za krupne sarana njega sam stavljao u hranilicu.......... nepogresan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorcarp88 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 jel moze club mix .jaja .sbs ppc attractamino i beatin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 i ksve zavisi od vode do vode , ja nisam pecao na mnogo voda ali u jarku club daje ribu na svakom pecanju a na viru nisam ribu na njega ufatio e sad................ evo ti za komercijalu 1kg cluba -6jaja , ostace ti malo kluba npr 30g 20ml multimino ili neki drugi amino dodatak5gr betain hcl20ml triga likvida5 ml tuti fruti richvort (to varira od vode do vode kazem negde sam pecao i sa 3ml po jajetu na udicu)csl 20-50ml sbs....pod obavezno bih stavio samo amino dodatak i aromu , triga likvid sam stavljao jer mi ostalo pakovanje od L a ovo ostalo jer volim da se igram (i naravno daje malo bolje rezultate) u club nemoj stavljati nista za varenje (enzime) jer je u njemu 90% supstanci vec presvareno i kad pocnes da ga koristis videces primetnu razluku KOLKO CES VISE VELIKIH RIBA UPECATI ma gde da pecao ako imas para da hranis sa njim stavljaj samo betain i mozda 1-2 ml arome i sve ostalo mozes ali nemoj preterivati jer kad se hrani bacas puno boila u vodu moze u vodi da se napravi previse concentrovan oblak atractanata koji ce uplasiti sarana, mada su sarani na komercijalama ubijeni u culo mirisa od svih prejakih i takmicarskih boila tako da se to retko desava arome mozes koju hoces cak i kremaste (naravno one koje rade) club je extra mix imam ga na svakom pecanju , cesto ga forsiram na udici , od njega sam pravio paste- jako dobro za krupne sarana njega sam stavljao u hranilicu.......... nepogres Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 i ksve zavisi od vode do vode , ja nisam pecao na mnogo voda ali u jarku club daje ribu na svakom pecanju a na viru nisam ribu na njega ufatio e sad................ evo ti za komercijalu 1kg cluba -6jaja , ostace ti malo kluba npr 30g 20ml multimino ili neki drugi amino dodatak5gr betain hcl20ml triga likvida5 ml tuti fruti richvort (to varira od vode do vode kazem negde sam pecao i sa 3ml po jajetu na udicu)csl 20-50ml sbs....pod obavezno bih stavio samo amino dodatak i aromu , triga likvid sam stavljao jer mi ostalo pakovanje od L a ovo ostalo jer volim da se igram (i naravno daje malo bolje rezultate) u club nemoj stavljati nista za varenje (enzime) jer je u njemu 90% supstanci vec presvareno i kad pocnes da ga koristis videces primetnu razluku KOLKO CES VISE VELIKIH RIBA UPECATI ma gde da pecao ako imas para da hranis sa njim stavljaj samo betain i mozda 1-2 ml arome i sve ostalo mozes ali nemoj preterivati jer kad se hrani bacas puno boila u vodu moze u vodi da se napravi previse concentrovan oblak atractanata koji ce uplasiti sarana, mada su sarani na komercijalama ubijeni u culo mirisa od svih prejakih i takmicarskih boila tako da se to retko desava arome mozes koju hoces cak i kremaste (naravno one koje rade) club je extra mix imam ga na svakom pecanju , cesto ga forsiram na udici , od njega sam pravio paste- jako dobro za krupne sarana njega sam stavljao u hranilicu.......... nepogresi kad sve ovo pomesas ne dobijes nista cista glupost i to velika 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare072 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 O KAKVE GLUPOSTI OVDE COVEK NECE PROCITI sve zavisi od vode do vode , ja nisam pecao na mnogo voda ali u jarku club daje ribu na svakom pecanju a na viru nisam ribu na njega ufatio e sad................ evo ti za komercijalu 1kg cluba -6jaja , ostace ti malo kluba npr 30g 20ml multimino ili neki drugi amino dodatak5gr betain hcl20ml triga likvida5 ml tuti fruti richvort (to varira od vode do vode kazem negde sam pecao i sa 3ml po jajetu na udicu)csl 20-50ml sbs....pod obavezno bih stavio samo amino dodatak i aromu , triga likvid sam stavljao jer mi ostalo pakovanje od L a ovo ostalo jer volim da se igram (i naravno daje malo bolje rezultate) u club nemoj stavljati nista za varenje (enzime) jer je u njemu 90% supstanci vec presvareno i kad pocnes da ga koristis videces primetnu razluku KOLKO CES VISE VELIKIH RIBA UPECATI ma gde da pecao ako imas para da hranis sa njim stavljaj samo betain i mozda 1-2 ml arome i sve ostalo mozes ali nemoj preterivati jer kad se hrani bacas puno boila u vodu moze u vodi da se napravi previse concentrovan oblak atractanata koji ce uplasiti sarana, mada su sarani na komercijalama ubijeni u culo mirisa od svih prejakih i takmicarskih boila tako da se to retko desava arome mozes koju hoces cak i kremaste (naravno one koje rade) club je extra mix imam ga na svakom pecanju , cesto ga forsiram na udici , od njega sam pravio paste- jako dobro za krupne sarana njega sam stavljao u hranilicu.......... nepogresan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 o gospode sto volim ove pametnice sto mi se odma popisaju po postu, a sto niste vi napisali neki recept sto nije cista, velika, glupost i da se nesto dobije od te boile iskreno sam napisao onaj post i kad uvatim 15 riba na dan na komercijali na tu boilu kako to moze da bude glupost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorcarp88 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 daj noljudi nemoj te da se prepucavate..koji vam je...dajte neki dobar recept bolje je Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 o gospode sto volim ove pametnice sto mi se odma popisaju po postu, a sto niste vi napisali neki recept sto nije cista, velika, glupost i da se nesto dobije od te boile iskreno sam napisao onaj post i kad uvatim 15 riba na dan na komercijali na tu boilu kako to moze da bude glupost?lupas gluposti pises da bi pisao a mesto 15 tebao si da imas 55 riba na komercijali a za recept kako da ne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Necu da branim nikoga niti da hvalim ali ne treba nista pricati u napred...niko od nas ne zna koju ce on boilu uzeti taj dan kad pecamo....dobra stara poslovica : "Ne sudi o konju kog nisi jahao" Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Covek pise da bi pisao mesa dve amino kiseline i jos dosta drugih cuda i gluposti pa onda deli savete i dovodi druge u zabludu Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 da si me pitao za neki drugi mix tipa triga ice ili 3d...... nebi zucno jer stvarno nista nzm ali o clubu sam dosto citao i na internetu i u knjigama i na njega sam najvise i peco e sad ovo sto si rekao za recept nisam skontao jel sarkazam ili stvarno mislis da je recept dobar? a da uvatim 50 riba na dan se ni ne trudim to je bre fizicki posao 20 riba maximala 3 ribe po satu ako ide brze jedan prebacim na neko lose mesto il ga izvadim Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Zamolio bih vas da se vratite na temu.Ne pretvarajte svaku temu u prepucavanje jer cemo pobrisati pola tema.Trudite se da konstruktivno ucestvujete u radu foruma. Hvala 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanaskocarp Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 E jebi ga ...kad cu ja nesto da naucim,kad se bre u svakoj temi neko prepucava!!!! Svako ima prava na svoje misljenje,,ali vi ga preteraste!!!! :pardon: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 zanemario bih ostalo i ogranicio se na recept koji je idiot (takav je nick ) izbacio... moram da priznam da ovakvo nesto ja licno nikad ne bih pravio ali mi nikako nije jasno sta je toliko tragicno?! kakav je problem mesati dva aminokiselinska proizvoda? ... meni ovo deluje sasvim pristojno jedino mi se ne svidja kombinacija mixa i arome mada sa clubom sve moze da se radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare072 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 i kgklub mix20ml stimulin amino compaund6-7ml squid&octopus6 kapi black pappera s.b.oficialsicret s&o malo manje kolko pise6 ml atractamino sbs5gr betaina nutra2 kasike edge sbs2 ml sweetnermalo solii saka dve hemp metod mixa starbaits da malo razbije mixja ne pecam komercijale ali sa ovim cete sigurno upecati koju ribicu!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts