dusan 1993 Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 I kod mene na bosutu sad ima mrtve babuske,ne toliko mnogo ali ima..verovatno mrest jer ni jedna druga riba nije stradala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bog Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 a jeli neko nekad na ovom jezeru uhvatio sarana , recimo od 6, 7, 8... kg..... ?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 a jeli neko nekad na ovom jezeru uhvatio sarana , recimo od 6, 7, 8... kg..... ??????????Nije ti to backi jarak ili mika alas ....budi i takvih al redje uglavnom dolaze oni do 5kg al ima i onih velikih ali ti se malo teze pecaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bog Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 u dupe poljubim svakog ko uhvati tamo veceg od 5 kila..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bog Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 moze i carp cup da se organizuje, pa idem redom... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Dobro je da ima i tih do 5 kg.Kakva su vremena na divljim vodama nece biti ni R od ribe.Cuvajmo sve vode da imamo gde da pecamo a komercijale sve vise dobijaju na zamahu.Slusam kako svi pricaju da je davno bilo ribe kao pleve a danas nema.Kad vidim na fb slike sa cim se ljudi slikaju,koliko nose kuci(famozna jupolka puna),nije cudo sto nema ribe.Pocnimo od sebe da vracamo i one male a da ne pricamo o vecim primercima koji naravno zavrse u tiganju.Jarkovci imaju potencijal a kad bi svi poveli samo malo racuna,fenomenalna voda za pecanje.Tu oko Indjije ima toliko lepih voda a sve skoro opustosene.Zasto???Zahvaljujuci tom manjicu slabo ljudi i pecaju a sta bi bilo da ga nema??Razmislimo sta cemo danas da uradimo za sutra jer kad se probudimo gde cemo da pecamo ako ovako nastavimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Da malo pecate ukapirali bi kolike ribe plivaju u jezeru,5,11,15 kila...a imamo i soma malo veceg :-D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Sinoc dva komada od po 1.5 kg,jedan golac drugi divljak.NAravnoo nisam ja nego nasi prijatelji pored sto su pecali:-) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Bravo Ria,ono pivo te uspavalo ali bice dana!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 i piva ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Kakva je situacija sa jezerom,negde sam citao da ima toliko mrtve babuske na povrsini da to smrdi toliko da se ne moze izdrzati!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Udara malo ali je podnosljivo,mana je sto onaj slepac koji je uzurpirao jezero vadi babusku i gomila na mesta s kojih se peca a puni i kucice da bi rasterao stalne pecarose,poceo je i krec da baca kreten....sve ostalo je standard,riba lepo radi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Na suprotnoj obali u odnosu na selo oseti se prilicno neprijatan miris . Voda je prljava uz obalu u pojasu od oko dva metra . Video sam samo jednu mrtvu ribu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca strasni Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Na Jarkovcima opet haos. Mreže se razvlače na sve strane. Sa drugom sam kampovao od petka do jutros i nismo uspeli pored 2 jupolke kvalitetnog spoda da upecamo ni babušku a o šaranu da i ne pričamo. Nije mi jasno zašto i dalje uzimam dozvolu kada na svim vodama radi ko šta hoće i niko im ništa ne može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Na Jarkovcima opet haos. Mreže se razvlače na sve strane. Sa drugom sam kampovao od petka do jutros i nismo uspeli pored 2 jupolke kvalitetnog spoda da upecamo ni babušku a o šaranu da i ne pričamo. Nije mi jasno zašto i dalje uzimam dozvolu kada na svim vodama radi ko šta hoće i niko im ništa ne može.2 Jupolke...AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHApre pecanja si trebao da se raspitas malo o jezeru da vidis na sta se peca i koliko se hrani... da si bacio 2kg najobicnijeg kukuruza za to vreme koje ste pecali sigurno bi uhvatio nesto a da ne pricam o pravom spodu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca strasni Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Božo reč je o desetak mreža i o izlovu koji se upravo vrši na jezeru, a ne o kvalitetu mog spoda i o tome da li ja znam da pecam ili ne. Ne znam koliko imaš godina, ali ja sam svoje prve korake u šaranskom pecanju imao baš na jarkovačkom jezeru 1982.god. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 juuuuuu pa cika Joco koliko Vi imate godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Mreze su i danas bile razvucene na samom pocetku jezera . Ne govori se konkretno o kolicini ribe koja je do sada izvadjena , ali kazu da je izvadjen som od metar ipo , krupna stuka ... Nekoliko ljudi je pecalo na malom jezeru (neki ga zovu "mrestiliste") bez nekog ozbiljnijeg ulova ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Božo reč je o desetak mreža i o izlovu koji se upravo vrši na jezeru, a ne o kvalitetu mog spoda i o tome da li ja znam da pecam ili ne. Ne znam koliko imaš godina, ali ja sam svoje prve korake u šaranskom pecanju imao baš na jarkovačkom jezeru 1982.god.Postujem ja i godine i pecaroski staz vas...ali na onaku malu kolicinu ribe 2 jupolke sto je puno puno je...a ja ni u jednom trenutku nisam spomenuo kvalitet vaseg spoda....Evo ja licno kad idem za 12h ne bacim vise od 500gr spoda i zakaci se i po koji sarko Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Evo upeca se i po koji sarko na jarkovcima .... pravi vretenar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 odlican vretenar! bravo limar! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Lepa,zdrava riba. Svaka cast. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca Mundja Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Zna li neko sta se desava u Jarkovcima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 ja bio malo pokusao da upecam koju belu sa drugarom. Cverglana na tone, nista drugo osim njega upecali nismo. Jednog oromnog oko 300-350gr sam upecao. U zivotu tolikog nisam video. Preko puta su neki pecali sarana nisam video da su bili uspesni. I jedan lik u crvenom camcu se provozao i koliko sam video imao je mreze u camcu na nekim gajbama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Ako je cveni camac onda ga gadjas a zeleni hoce i da ti narani 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts