smrki Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Mislio sam heklica ko heklica, sta fali onoj od kevinog ormana sa njome se prave gobleni, pa nije losa ni ona od 100 din, radi posao, ali..slabo se igde pominje ovaj deo pribora, al je mnogo vazan detalj, pogotovu sto ne razara mnogo bojlu,itd.Noc,posto sam corav naocare zamagljene,lampa sa celenke ne pomaze mnogo, nekako namestim mamac,sta ja to radim na svim filmovima heklica,nije je korda izmislio sa takvim se usivaju rupe na dzemperima,nekada davno 60 -tih,dok nisam kupio pravu.kosta 350, dal je malo mnogo, koliko trosimo kad udjemo u radju, dobar dan dabar dan- minimum 2000.ove su odlicne , naravno ima i drugih- ajde , moja preporuka. http://www.korda.co.uk/movies/?id=40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Časlav KM Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 moja preporuka http://www.solartackle.co.uk/baiting_tools/boilie_needle01.htmlima sve sto treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 solar ubedljivo najbolja a za stick miks kordina i foxova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Stara solarova moj izbor,samo nema nigde vise rezervne igle da se nadju,cak ni u Eng.Dobra i mala korda narandzasta-samo mi puca non stop.Za stick fox,jednom sam ga kupio,imam ga i dan danas,i ne znam za bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsacukovic Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Imam i staru i novu solar,samo nemam iglu za staru solarovu hahahah,stvarno su najbolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Rezervne igle za novi solar mgu da se nabudze na rucice starog modela, samo se gurne od pozadi i pritegne imbus. Igla je tako nesto kraca ali ima sasvim dovoljnu duzinu. Probao sam, radi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 U jedan takav komplet bih izmirio sve potrebe modernog šarandžije ne??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Teshko, :rolleyes: ima josh nekoliko tipova koje ti trebaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 DA vidimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Stare SOLAR-ove su najbolje sto sam ikad video i koristio.Zato sam se opskrbio celom paletom boja + carbon i stainless.Za PVA i stringere Korda crvena bez premca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Iiiiigleeee SVE SU LEPE !!! i korisne !!! i ja ih vooolim !!! U stvari ...i ne znam koliko ih imam, a "trebaju" mi i ove nove solarove i .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Iiiiigleeee SVE SU LEPE !!! i korisne !!! i ja ih vooolim !!! U stvari ...i ne znam koliko ih imam, a "trebaju" mi i ove nove solarove i .... :startle::hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dju_spider Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 http://cgi.ebay.de/Solar-Boilie-Needle-Boilienadel-gr%fcn_W0QQitemZ250727828818QQcmdZViewItem?rvr_id=202637178292&rvr_id=202637178292&cguid=b919267812d0a0e204f64436ffdbb300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dju_spider Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Ovih Starih Solarovih heklica jos moze da se nadje po prodavnicama sa sve rezervnim iglama.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dju_spider Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 http://www.carp-world.de/shop/product_info.php?info=p1357_Solar-Multi-Baiting-Tool.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dju_spider Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Evo ih jos... http://www.carp-world.de/shop/product_info.php?info=p221_Solar-Fluoro-Safety-Barb-Boilie---Stop-Needle.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dju_spider Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Zaista su najjace.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Solar i Korda meni najbolje :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
IlijaCTS Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Evo ih jos... http://www.carp-world.de/shop/product_info.php?info=p221_Solar-Fluoro-Safety-Barb-Boilie---Stop-Needle.htm Ovo su iz novije serije.Stare imaju telo od providne plastike u fluo bojama,nisu pravljene sa prohromskim i karbonskim telom, i igle su bile potpuno drugačije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
max342 Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Ovo su iz novije serije.Stare imaju telo od providne plastike u fluo bojama,nisu pravljene sa prohromskim i karbonskim telom, i igle su bile potpuno drugačije.to su ove koje same stavljaju boilu na dlaku. i nisu skupe! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
IlijaCTS Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 to su ove koje same stavljaju boilu na dlaku. i nisu skupe! :D O čemu ti pričaš kad nisi pecao šarana ni kad se pojavila serija koju je Đura pokazao,a kamoli ona najstarija serija od pre više od 10 godina ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuki Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 ko da je btno kakva je igla, bitno da odrađuje svoj posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IlijaCTS Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Ovo je samo deo(onaj što nosi na vodu)kolekcije jednog''pacijenta''. http://img546.imageshack.us/img546/9654/01012010080.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepi Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Svaka cast Iko, ka da si izvadio iz moje kutije, ako nemas alat kakav treba kaci kukuruz secerac na udicu i cuti, prve boile sam dobio daleke '87. godine nisam imao pojma o dlaci i bila je prava enigma kako tako nesto staviti na udicu, posle sam dobio VHS Blinker pecanje sarana iz Nemacke i video celu tehniku sada bez ovakvih sitnica nemog da zamislim pecanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Iko iko zar ti da nemash mcf :acute: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts