JaneMk Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Izashli vrhovi pogotovo interensatni za pocetnike numerirani gde treba da se seku. http://img812.imageshack.us/img812/1346/pr10989g708503g.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Jane gde su izasli, gde mogu da se kupe i po kojoj ceni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 130din na buvljaku u Subotici, imam takvih 4-5 par vec godinu-dve!!! Samo sto su crvene boje :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 130din na buvljaku u Subotici, imam takvih 4-5 par vec godinu-dve!!! Samo sto su crvene boje :thumbsu:Molim te javi se na 063244696 Leo Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted April 23, 2011 Author Share Posted April 23, 2011 Kristijane ovi su numerirani bash za kubasice koje odgovaraju roleru a nisu numerisani za silikona(velika razlika) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Kristijane ovi su numerirani bash za kubasice koje odgovaraju roleru a nisu numerisani za silikona(velika razlika)Pa Jane gde ima da se kupe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragan milenkovic Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Bilo ih je u auto sport ns cormoranovi po 314din par jedino što nisu numerisani ali to i nije strašno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Kristijane ovi su numerirani bash za kubasice koje odgovaraju roleru a nisu numerisani za silikona(velika razlika)Bas to prijatelju, tacno numerisano tamo gde treba da odseces da bi na roleru ispale savrsene loptice! Ali kao sto i sam znas, to vise zavisi od samog boili mixa nego od tuljka tako da bih svakako savetovao svakome da kupi par komada jer ne ponasaju se svi mixevi isto kada se od njih prave kobasice iz pistolja. Ja na svakom imam napisano za koji je mix :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted April 24, 2011 Author Share Posted April 24, 2011 Bas to prijatelju, tacno numerisano tamo gde treba da odseces da bi na roleru ispale savrsene loptice! Ali kao sto i sam znas, to vise zavisi od samog boili mixa nego od tuljka tako da bih svakako savetovao svakome da kupi par komada jer ne ponasaju se svi mixevi isto kada se od njih prave kobasice iz pistolja. Ja na svakom imam napisano za koji je mix :thumbsu: Tako je krise,mada za vecinu odgovara,ako su ti takvi onda super,imam i ja nekoliko crvenih Inace izashli su u Francuskoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Dali mogu negde da se naruce i da stignu brzom postom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gedza Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Druze sada ih ima skoro u svakoj prodavnici ribo materijala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 odes kod stakloresca i trazis , dobices bar 10 komada jel ne zna sta ce sa njima , uz svaki silikon onaj crni dobije jedan . bar ja tako uradio ! i za dz, al nek ostane medju nama! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Uvozi ih firma iz Kraljeva ne znam tacno kako se zove kod njih sam kupio na sajmu u NS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts