ganic Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 pitanje je mozda vecini smesno ali meni ce odgovori dosta pomoci . posto sam do sada imao sator sa spojenim dnom i nikakvi insekti nisu mogli unutra osim na vrata ako su otvorena, e a sada planiram kupovinu jednog modernije varijante i sve satore sada prave sa odvojenim dnom i zeleo bih da mi iznesete vasa iskustva sa istim ili ti postoji neki nacin za odbijanje insekata ili gmizavaca tipa polivanja neceg oko satora- nafte ili praha neznam? HVALA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Jedino ceo sator da polijes naftom:) Ako polijes oko, padace ti iz vazdua sto sa drveca, sto kad ih vetar nanese. Tako da ne opterecuj se puno insektima, dno dobro pricvrsti za sator i nema problema (bar ne mnogo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted April 26, 2011 Author Share Posted April 26, 2011 ma bube mravi i insekti nisu problem toliki kao gmizavci, i neznam ima li sredstva i nacina bar za gmizavce jbes insekte ili da trazim neki sator sa spojenim dnom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 za gmazove, pospi par cigara, izmrvljenih,oko ulaza, al ne gazi po tome,miris cigarete sem ljidi niko ne obozava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaSkot Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Ne kontam šatore bez zašivenog dna. Koja je poenta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaSkot Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Ne znam kad bi ženu ubedio da spava u šatoru, da nije unutrašnja komora u jednom komadu, ali i ne samo žene. :lolu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Ne znam kad bi ženu ubedio da spava u šatoru, da nije unutrašnja komora u jednom komadu, ali i ne samo žene. :lolu:Ta fora sa spojenim podom je odlicna ali ako npr mis hoce da udje unutra kao sto se meni desilo veruj mi da mu nije nikakav problem da progrize pod i udje unutra. To se meni desilo na Conoplji jesenas,misko progrizo pod i usetao se unutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaSkot Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Taj glodar je baš imao nešto protiv tebe lično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Imo sam i sa sashivenim dnom i opet su glodari i gmizavci ulazili cak shta vishe nego u moderni shator.Odkad imam ovaj moderni jedino su nekoliko glodara ushli i izashli al gmizavaca nijedan dok su u starim shatorima ulazili bukvalno sve vrste.Tako da spas nije u vrsti shatora nego gde ga postavljash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenadd Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Odvojeno dno je zato sto u nekim zemljama EU zabranjeno stavljanje podnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Imam obe verzije (i sa zasivenim i odvojenim dnom)i uvek koristim sa zasivenim dnom, jer naravno nista ne moze da udje.Nisam imao problem ni sa insektima ni sa gmizavcima ni sa glodarima, i ako su mi se prosle godine na Pelagicevu misevi nastanili ispod satora.Sator sa odvojenim dnom koristim jedino za kratka pecanja jer se brze postavlja i to i cinjenica da se lakse pere su mu jedina prednost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Taj glodar je baš imao nešto protiv tebe lično. Bio je Oktobar(HLADNO) pa je trazio skloniste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts