djukaub Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Sajketu svaka cast !!!! :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu:caki ti si kralj pecanja na ubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 caki ti si kralj pecanja na ubu Caki je postao popularan i na Ubu. Devojke, zene i gospodje srednjih godina se uveliko raspituju za njega... A sve od emitovanja priloga sa takmicenja na TV. Videcu da okacim na YT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan059 Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 brate mico znas kako je dogovor kucu gradi,nego nemogu oni da se dogovore hahahahahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted May 4, 2011 Author Share Posted May 4, 2011 Neverujem da ćemo pecati , nemogu da se uklopim sa poslom .Neće da kvari prosek na ubu ove godine 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Neće da kvari prosek na ubu ove godine 1:1ima dana za megdana cekamoga ja i ti dragane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted May 4, 2011 Author Share Posted May 4, 2011 ima dana za megdana cekamoga ja i ti draganeOn će doći a onda da se zamislimo ti i ja (pokazao nam čovek ko je ko) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan059 Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Prijava CT SUR DUNAV,Gorane poslao sam ti poruku na fb-u.... jos jedan valjevac ,bravo brate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted May 4, 2011 Author Share Posted May 4, 2011 Caki je postao popularan i na Ubu. Devojke, zene i gospodje srednjih godina se uveliko raspituju za njega... A sve od emitovanja priloga sa takmicenja na TV. Videcu da okacim na YT. Bilo na dnevniku u 19 i 30 u nedelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 A jel ste se vi to dogovorili sa organizatorom da ponovo "izvucete" isto mesto? Ccccc, a bas ste mi delovali kao fini momci! :)Kada možete vi da namestite (sudije) za najveću i najmanju ribu što mi ne bi mogli oko mesta sa draganom. Dragane za nas rezerviši opet deset. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Kada možete vi da namestite (sudije) za najveću i najmanju ribu što mi ne bi mogli oko mesta sa draganom. Dragane za nas rezerviši opet deset. Hvala Auuuuu, kakve su to optuzbe... A bas vam cuvamo ono stene, da vam bude talicno i sledeci put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Znaci pocele su prozivke !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Znaci pocele su prozivke !!!!Malo ništa ozbiljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Kada možete vi da namestite (sudije) za najveću i najmanju ribu što mi ne bi mogli oko mesta sa draganom. Dragane za nas rezerviši opet deset. HvalaKo bre namestio najveću ribu, pa znaš ti koliko je olova pojeo onaj šaran da bi bio teži od Liderovog. Sve sam ga pošteno nafilovao!!! :ass: :ass: :ass: Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Čak je i od mene pozajmljivao , još se ja pitam šta će mu tolika olova !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan059 Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Ko bre namestio najveću ribu, pa znaš ti koliko je olova pojeo onaj šaran da bi bio teži od Liderovog. Sve sam ga pošteno nafilovao!!! :ass: :ass: :ass: brate polako sa to filovanje saran je jos u mrestu da 27 nebude tata,tata,hahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan059 Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Čak je i od mene pozajmljivao , još se ja pitam šta će mu tolika olova !!!! i sad se caki pitaju sto nepecas 27 pa nemas bre olova vise treba za pecanje ,trba ljudima za tovljenje, Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje tankosic Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 brate mico znas kako je dogovor kucu gradi,nego nemogu oni da se dogovore hahahahahahahahmoze da bude a ne mora da znaci, hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan059 Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Početak takmičenja je u petak u 13h i traje do nedelje do 15h u trajanju od 48h.Kotizacija je 100e po ekipi,koja čini četiri ravnopravna člana Nagrade su:1.Mesto-400e(vaučer) ili 300e (keš)2.Mesto-300e(vaučer) ili 200e (keš)3.Mesto-200e(vaučer) ili 100e (keš)4.Mesto-150e(vaučer)5.Mesto-100e(vaučer) Prijavljene ekipe su: 1. CT NRG-Obrenovac2. CT Tri princeze-Valjevo3. CT IL Punto-Valjevo4. CT Vučijak-Ub $5. CT Vigi-Vi-Obrenovac6. CT Pekara Srba-Ub $7. CT Noću spavam-Dobanovci8. CT Big carp tim-Debeljača9. CT Pirati-Bečmen 10.CT Borča-Borča11.CT Carp Lider-Dobanovci$12.CT Nidža i Vlada-Barajevo13.CT Duboki potok-Barajevo$14.CT Enigma-Šimanovci15.CT SUR Dunav-Valjevo16.CT Baka i Deka-Ruma $17.CT N N-Bgd $18.CT Carp World-Obrenovac19.CT Master carp tim-Ruma $REZERVE20.CT VU-amateri-UB21.CT Zidar-Ub KAD TREBA DA SMO TAMO ZA IZVLACENJE POZICIJA.POZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Ako je po prethodnim racunicama, trebalo bi da se bude na jezeru oko 11h, zrebanje max u 11.15... Javice se Lider da potvrdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Ako je po prethodnim racunicama, trebalo bi da se bude na jezeru oko 11h, zrebanje max u 11.15... Javice se Lider da potvrdi.Heeeehehehehe pa najbolje da noćimo pa izjutra od 06 da počne. Prošli put bilo žrebanje u 12 a početak u 14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 KAD TREBA DA SMO TAMO ZA IZVLACENJE POZICIJA.POZZu 13h je žreb(izvlačenje pozicija,a u 15h je početak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted May 12, 2011 Author Share Posted May 12, 2011 u 13h je žreb(izvlačenje pozicija,a u 15h je početak.Lepo si rekao Vlado tačno tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted May 12, 2011 Author Share Posted May 12, 2011 Ako neko od novih takmičara nema ili nezna pravilnik neka mi se javi na pp i poslaću mu (stari takmičari već sve znaju)pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Lepo si rekao Vlado tačno tako cek,zar nije pocetak takmicenja u 13h,kako si i rekao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Početak takmičenja je u petak u 13h i traje do nedelje do 15h u trajanju od 48h.Kotizacija je 100e po ekipi,koja čini četiri ravnopravna člana(zabranjena praškasta primama) mislim da to ne treba pominjati ali ....Nagrade su:1.Mesto-400e(vaučer) ili 300e (keš)2.Mesto-300e(vaučer) ili 200e (keš)3.Mesto-200e(vaučer) ili 100e (keš)4.Mesto-150e(vaučer)5.Mesto-100e(vaučer) Ni ovaj Lider nije sto je nekad bio Mada, kad ukljucim mozak, ako je 48h i zavrsava se u 15h u nedelju, onda pocinje u 15h u petak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts