ganic Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 citao sam dosta postova oko satora ali nisam nasao nista posebno o ovim satorima za koje se dvoumim- izmedju jrc bivy defender 1 men sa winterom i prologic new green delux dom 2men bez winterskina. da li ih neko ima i sta bi me savetovali . ja znam da to nisu ni malo slicni ali jedan je sa winterom a manji a drugi je veci sto je prednost ali bez wintera. pa kakva su iskustva sa manjim satorom dali moze krevet i stolica ,torba i stocic da stanu. ajde pomozite . hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Ne mogu se meritini ni u kom slučaju, prologic je veći ,viši, kvalitetniji, bolji u svakom slučaju ali i skuplji. Razlika je u klasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Šatori visokog ranga a sa skinom do 300 e ti je chub MK2 2 man i JRC TWinskin 2 man. Cene su im 29 900. I u njih može svašta da stane jer su omanje garsonjere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Šatori visokog ranga a sa skinom do 300 e ti je chub MK2 2 man i JRC TWinskin 2 man. Cene su im 29 900. I u njih može svašta da stane jer su omanje garsonjere.Ja imam taj chub i stvarno je velik,i ima sve sto ti treba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 5, 2011 Author Share Posted May 5, 2011 a jr ima neko iskustvo sa prologicom new green dom 2 men Link to comment Share on other sites More sharing options...
putinci Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 kao plastenik :lolu: toliko je velik ,mnogo dobar sator,za male pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Kako bre male pare on je 270 evra a još 110 za winterskin, a da je dobar, dobar je da nema gde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 kao plastenik :lolu: toliko je velik ,mnogo dobar sator,za male pareLancia Y je stala u Spider 2 man :thumbsu: Zarko je video od mene pa kupio taj plastenik :lolu: Salu na stranu,stanu 2 kreveta,2 stolice stocic deluxe i sva oprema od nas dvojice i opet ima mesta,prekrivka mu nije potrebna al kad je navuces mislim da bi stao Grande Punto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Malo je nerealno porediti satore razlicite velicine, ali evo kratkog poredjenja sa moje strane. Prvenstveno JRC je za jednu dok je Pro Logic za dve osobe, naravno postoji i STI za dve osobe.Defender ima komarnike (ne znam da li sam ih pravilno nazvao) na plafonu sto znaci da nema ama bas nikakve kondenzacije kada navuces winter skin, ali opet znaci da ne mozes da ga koristis bez skina kada je lose vreme. Sa druge strane Prologic nema gornje otvore i moze se koristiti bez skina, ali je svakako preporuka da kupis i skin blagovremeno. E sad i jedan i drugi su odlicni satori, a na tebi je da izaberes sta ti najbolje odgovara Link to comment Share on other sites More sharing options...
putinci Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 PROLOGIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 PROLOGIC JRC TWinskin 2 man i nema da brines, stvarno sator boli glava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 JRC TWinskin 2 man i nema da brines, stvarno sator boli glava!TJ. JRC STI man Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Ovo je JRC STI defender 2man.Saror ima svoje (osnovno) platno od 5000mm i prekrivku od 5000mm vodenog stuba. po dimenzijama je isti kao i STI twin skin 2man. lepo se vidi koliko je konforan, pored ima mesta za jos jedan krevet.i pas cuvar, samo ga prvo podmitis sa veknom leba i necim masnim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Malo taj krevet viri iz komforta ili mi se samo cini da je tako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 tacno je koliko treba, pod sam malo podvio, ne ide do samog ulaza pa izgleda krace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Od ove sezone sam sa ovim modelom za dvojicu, imas puno mesta posebno ako si sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Od ove sezone sam sa ovim modelom za dvojicu, imas puno mesta posebno ako si samNesto mi se cini da je ovaj trakker malo nizi sator....jbm li ga odlicno izgleda i sve je to ok ali ....izgleda mi nisko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 zato shto je ovaj na slici za jednog Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 http://img163.imageshack.us/img163/5177/img4650k.jpg Na bojnom polju , sator za dvojcu , visina 145sm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted June 22, 2011 Author Share Posted June 22, 2011 kupljen tvin skin 2 men i extra je. hvala ukinite post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts