psycho30 Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 ..tebi bi onda najbolje leglo da umes neki "custom made". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted November 30, 2011 Author Share Posted November 30, 2011 Netreba njemu custom made nego da voli i postuje te cc30, jer ja sam pred dilemom da ih kupim samo me nervira sto ga vise neproizvode i neznam za eventualne nadoknade delova ako se desi nesto sa stapom da li ceh i biti uopste Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 po meni na cc30 netreba nista menjati,e sad jedino zbog estetike ako si pozer sala. a i ne znam gde ce ti trebati da pecas na 180 m pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan06 Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 ..tebi bi onda najbolje leglo da umes neki "custom made".Njemu bi najbolje leglo da ide na neko pecanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho30 Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Netreba njemu custom made nego da voli i postuje te cc30, jer ja sam pred dilemom da ih kupim samo me nervira sto ga vise neproizvode i neznam za eventualne nadoknade delova ako se desi nesto sa stapom da li ceh i biti uopstehehehe...i tebi bi legao neki "custom" bar ces znati ako ,ne daj boze,zaskripi za delove...hehehe.. Njemu bi najbolje leglo da ide na neko pecanje.E da znas,mada se ni ja ne bih bunio mnogo...heheheh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted November 30, 2011 Author Share Posted November 30, 2011 hehehe...i tebi bi legao neki "custom" bar ces znati ako ,ne daj boze,zaskripi za delove...hehehe.. E da znas,mada se ni ja ne bih bunio mnogo...heheheh... Hehe kad bolje razmislim Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho30 Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 a sad posto se slazemo oko misljenja brzo na pecanje...hehehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola1982 Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Ma, mene treba tuci!!!Polako, kada istekne garancija ima da padnu 50-tice!!! Ne treba meni 180m, bilo bi mrak kada bih mogao da izadjem na nekih 120 - 140m sa pva, pa kada to postignemonda cu lagano i bez napora moci da pecam na 100 - 110m sa pva...Polako sa pecanjem, tek je pocela zima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Ne treba meni 180m, bilo bi mrak kada bih mogao da izadjem na nekih 120 - 140m sa pva dzoni brate navuci usku pva mrezicu oko olova i zabaci, to ce biti 140m sa pva Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola1982 Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 dzoni brate navuci usku pva mrezicu oko olova i zabaci, to ce biti 140m sa pva E, vidis, sa tim komotno izlazim na... ahahahahahSto se toga nisam ja setio, udicu sa pva koncem vezem za tubu, preko olova pva mrezu, pa da vidimo ko moze dalje da baci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho30 Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Ma, mene treba tuci!!!Polako, kada istekne garancija ima da padnu 50-tice!!! Ne treba meni 180m, bilo bi mrak kada bih mogao da izadjem na nekih 120 - 140m sa pva, pa kada to postignemonda cu lagano i bez napora moci da pecam na 100 - 110m sa pva...Polako sa pecanjem, tek je pocela zima... hehehehe...ja sam uzeo catane ali sa 50-icama,jbg lepse izgledaju a jos uz sam i dobio dobru cenu za njih cak sam i hteo na stare stapove da stavim 50-ice ali prodao sam ih pre toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 po meni na cc30 netreba nista menjati,e sad jedino zbog estetike ako si pozer sala. a i ne znam gde ce ti trebati da pecas na 180 m pozz U pavlovcima Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 тамо је 150 више него довољно Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Evo moji prologikovi stapovi cc30 od 12ft 3,5lb kako se savijaju sa ribom. Odnos cene i kvaliteta je odlican! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Evo moji prologikovi stapovi cc30 od 12ft 3,5lb kako se savijaju sa ribom. Odnos cene i kvaliteta je odlican! pristojno se savija na ribi sobzirom da je vrlo ostar stap... opet zavisi kolka je riba...moze li jos malo detalja, koje olovo mu lezi... koliku daljinu postizes sa pva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Stapovi su ostri, komotno nose krupniji pva pod uslovom da je mirno vreme. Bacao sam 120gr , 105gr i 90gr sa stapovima. Ja sam na miki na 8-ci gde je najsire komotno pecao na nekih 90 metara sa pva. Ali kada sam stavio 90gr olova, stapovi su mi se tada najbolje pokazali i najlakse i najdalje sam izbacivao. Mada ovi isti stapovi u tudjim rukama, recimo kod nekog snagatora, verujem da bolje bacaju sa tezim olovom. Ja imam 1,70m i tezak sam 77 kila. Imam dobru tehniku bacanja ali mi fali visina i masa da bih ovaj stap zategao onako posteno tako da ne mogu reci da stapovi ne nose, samo ja ne mogu. doduse bez pva-samo sa boillom 14mm preko 120m ladno... I da riba na slici je bila krupna, nije sica neka. Ali opet mislim da se sasvim solidno savijaju na ribi u odnosu na karakteristike ipak je to 3,5lb i 12-ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Evo moji prologikovi stapovi cc30 od 12ft 3,5lb kako se savijaju sa ribom. Odnos cene i kvaliteta je odlican!Koja im je cena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 To Kiza zna najbolje, ja ne mogu se setim koliko sam ih placao da me ubijes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 http://carpologija.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=60&category_id=21&option=com_virtuemart&Itemid=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 kupih i ja CC30 13F i 3,5LB, ali ih još nisam probao! Da li neko može da ih uporedi sa CENTURY FG 13F 3,5LB jer sam uzeo i njih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 10, 2012 Author Share Posted January 10, 2012 kupih i ja CC30 13F i 3,5LB, ali ih još nisam probao! Da li neko može da ih uporedi sa CENTURY FG 13F 3,5LB jer sam uzeo i njih? CC30 je bolji a cek kad tek uzmem c3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 10, 2012 Author Share Posted January 10, 2012 Sta tu nevalja na slici jel moze neko da mi objasni? Jel snimak los ili je stap takav? radi se o cc30 verovatno znate ajde da razjasnimo http://img836.imageshack.us/img836/7060/19914015498325122791611.jpg Debeli Sremac to treba da zna on je komentarisao fotografiju na FB Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataPlavsic Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 stap ti radi na yabacivanju od pola pa navise,a takav ti je sigurno i na ribi jer je tesko vieti na slici skojom si sa ribom,ja imam stap daiwu emblem 3.9 m 3lb sa 40 karikama i stap je odlican isto ide od pola po navise i nista mi nesmeta.Stap ti je exstra.A druze ako hoces stap skojim ces da bacis sa PVA velicine teniske lopte i daleko da bacis a pritom da uzivas na ribi kao nikad ni na jednoj onda nadji HARISON BALISTU 3.90 .4LB I uzivaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 10, 2012 Author Share Posted January 10, 2012 stap ti radi na yabacivanju od pola pa navise,a takav ti je sigurno i na ribi jer je tesko vieti na slici skojom si sa ribom,ja imam stap daiwu emblem 3.9 m 3lb sa 40 karikama i stap je odlican isto ide od pola po navise i nista mi nesmeta.Stap ti je exstra.A druze ako hoces stap skojim ces da bacis sa PVA velicine teniske lopte i daleko da bacis a pritom da uzivas na ribi kao nikad ni na jednoj onda nadji HARISON BALISTU 3.90 .4LB I uzivaj. Ne ne niposto, ja vec rezervisao ove stapove i video ih uzvo svidjaju mi se i te kako samo sam nasao ovu sliku pa sam mislio da prodiskutujemo sta je u pitanju ima jos jedna slika sa istim stapom vidi to zato nerazumem u cemu je fora, ovde radi lepo http://img85.imageshack.us/img85/1316/20717215498326789458111.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts