Krle Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Maxonja svaki stap prvo veze u cvor pa baca da ne bi prebacio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 10, 2012 Author Share Posted January 10, 2012 Maxonja svaki stap prvo veze u cvor pa baca da ne bi prebacio Da znam sve je to lepo i dobro ali......... sta je sa slikama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Moje skromno misljenje:Prva slika, zavrsen zabacaj, sto se vidi po delu stapa kod haltera/masinice, gde se savio na kontra stranu, i ceka se vrh stapa da se ispravi...Druga slika, stap u punom zabacaju koji je u "najjacoj" fazi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 10, 2012 Author Share Posted January 10, 2012 to sam i ja mislio nego sam pricao sa jednim prijateljem i on mi rece ovako onako blabla u vezi stapa pa reko da vidim sta je u pitanju, znao sam da nefali njemu nista uffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 pa sta vi mislite da moj telefon moze da slika sta vasa glava zamisli , ja sam sliko obe slike . prva je ispala ne znam ni ja kako ali verovatno kraj zabacivanja a druga je u naj boljem momentu slikana . mada kada okom gledas ne vidi se ama bas nista ko da je stangla od stapa , brzo se vraca u prvobitan polozaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 drugari nerazumem sta pojedinci trazite neki dobar auto stravicno brz i najstartniji moguci a da pri tome trosi kao upaljac i normalno da kosta kao jugo e pa nema. mislim da je stap cc30 namenjen za daleke izbacaje i nemoze da da radi kao 2.5 lb. asa druge strane ja gledam ovako ako imas dril na masinici i znas njime da rukujes nemozes tek tako da cepas ribu , inace ja koritim sve stapove sa 3,5 lb i nikad ne cepam i ne gubim ribu zbog jacine stapova . zato neznam zasto se raspravlja i polemise o tome. mislim kada se postavi pitanje o stapu trebalo bizaobici i to dali stap lomi kicmu ili ne, pa lomi kicmu svaka lopata kad je puna peska a nase lopate se ne drze u rukama kao bolonjezi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan-ruma Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Moje skromno misljenje:Prva slika, zavrsen zabacaj, sto se vidi po delu stapa kod haltera/masinice, gde se savio na kontra stranu, i ceka se vrh stapa da se ispravi...Druga slika, stap u punom zabacaju koji je u "najjacoj" fazi...Nebojsa ja mislim da na prvoj slici nije zavrsen zabacaj, ili se varam? http://i43.tinypic.com/2nbccyd.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
max90 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Nebojsa ja mislim da na prvoj slici nije zavrsen zabacaj, ili se varam? http://i43.tinypic.com/2nbccyd.jpg nije se zabacivalo na isti nachin kao i na drugoj slici gde se vidi da stap radi od same drske stapa , ovde na ovoj slici sam ostavljao putilo molo vece , tj duzina stapa , sto koristim kada treba da podbodem pod neku sajlu ili slicno ( lakse tako ), sto se i samo olovo da videti da dobija pocetnu putanju odma prema vodi a ne prema nebu kao kada mi treba maksimalan izbacaj kao sto se vidi na drugoj slici gde se savija celom duzinom a olovo dobija putanju prema nebu tj uvis . samo to je razlika u te dve slike toliko ako nekom josh nije nesto jasno , rad sam da pripomognem poZz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 neso izvini sto se mesm ali nerazumem ovo----Probao sam i jedan i drugi ,cc13'' 3,5lbs je stap kome se ne nazire kraj,mocan i daleko baca da ne verujes ali za moj ukus previse brutalan.FG ne baca daleko kao cc ali je meksi i lepsi za pecanje.Medjutim kada zakacis poveci pva na FG jednostavno je nepobediv u lakoci i daljini koju tako postize.---------- ispada da cc baca olovo dalje a fg kad stavis pva tad on baca dalje. nerazumem nikako kako je to moguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 Eto razresili smo misteriju, kolege koji ga imate pravac na vodu i cepajteeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Libraža štapa nema veze sa akcijom štapa, tako da tvrdnje pojedinih kolega da 3.5 lb ne može da bude lep na ribi nisu tačne. Ovaj štap u svom opisu nije samo namenjen za daleke i precizne izbačaje što je i više puta potvrđeno već i za izuzetan rad sa ribom koja se nalazi u zoni gde se najlakše kida a to je pod nogama. Tako da štapić je savršen i sretan sam što ga imam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 pa nisi reko da si se podnovio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciro Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 super , prelep stap !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 zanimljivi stapovi,a kakvo li je ponasanje 13f 3.5lb??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 pa to je 13 3.5lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 a ok,mislio sam da je 12f. sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Ponasa se tako sto ide preko 180m Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Ponasa se tako sto ide preko 180mTo bih bas voleo da vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 14, 2012 Author Share Posted January 14, 2012 To bih bas voleo da vidim Najbolje da nisi jos video Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Najbolje da nisi jos video video sam do 170 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 video sam do 170 onda moras kod ocnog da ides , ti si kratkovid! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Koliko pratim taj stap ide tacnije do max 175m Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 a toliko znamo , ali vidi to je mereno jednom a znas koliko smo bacali bez merenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Aj ovako kad naredim sneshka na njega sa sistemom i saftybolt montazu i mali pva ctick onda tek merimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts