nebojsa1 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 jDa li ima jos neko sem mene u ovoj nasoj Srbiji da ne moze da prebaci 100m? Sticem utisak da svi bacaju i pecaju na daljinama od 130m+ Sta ce tebi preko 100 metara?Ti vrhunske rezultate postizes i na manjim daljinama... A i ja se mucim preko 100, ako ti nesto znaci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 29, 2012 Author Share Posted February 29, 2012 I gde je taj filmic na kraju?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 A i ja se mucim preko 100, ako ti nesto znaci... Zar i ti bilderu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Evo i videa za moje prijatelje forumase..Testiranje Prologic CC30 12ft 3,5Lbs http://www.youtube.com/watch?v=7tUXXPWboUU Pozdrav svima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Evo i videa za moje prijatelje forumase..Testiranje Prologic CC30 12ft 3,5Lbs http://www.youtube.com/watch?v=7tUXXPWboUU Pozdrav svima...pazi ovu budalu u maskirnim pantalonama drzi heklicu za uvetom ko da mi je olovka . svaka cast na testu vala si ih overio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 ej debeli taj u maskirnim pantalonama da ga ne nazovem kako si ga ti nazvao , mnoooogo mi lici na tebe nemas li blizanca brata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 29, 2012 Author Share Posted February 29, 2012 To je za samoodbranu heklica ako ga napadne saran da ima da se odbrani , Tasin imas LIKE za cizmice 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 naviko covek na olovku za uvetom ! ma de da imam brata pa jos jdne a budala ko ja !!!!ju naopako . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 On je covek stolar i non stop ima nesto za uvo... cizmice su zakon ... la idea 2 para 400 din ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Sta ce tebi preko 100 metara?Ti vrhunske rezultate postizes i na manjim daljinama... hahhahahha da bas tako Cini mi se da dosta ljudi MALO precenjuje daljinu izbacaja! Znam da ima ljudi koji mogu da bace preko 140m ali ne verujem da skoro svako moze da baci toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 hahhahahha da bas tako Cini mi se da dosta ljudi MALO precenjuje daljinu izbacaja! Znam da ima ljudi koji mogu da bace preko 140m ali ne verujem da skoro svako moze da baci toliko. Kako ne moze?Ja ovde nisam procitao da neko ne moze...Svi bacaju 100, 120...+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Livada i metar i gas izmeris 150 metara, od 100m krenes na pet metara stavljas kocice i onda zabacujes....Lako je ...bitna je tehnika i srce ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 ako google earth ne laze mnogo, ja mislim da daljine vece od 100m moze da postigne svaki iole sposoban ribolovac... naravno uz odgovarajucu opremu i koliko toliko normalnom vremenu... no mnogo se skrenulo sa teme... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted May 6, 2012 Author Share Posted May 6, 2012 Malo bili danas da bacamo i uporedimo cc30 vs Energo team lc oba su 3.9 3,5lbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 i sta kazu rezultati bacanja ko ide dalje za koliko i sta se ima reci, s obzirom da slika nije 1000 reci Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 mislim da je razlika nebo i zemlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 mislim da je razlika nebo i zemljai ja mislim da je nebo i zemlja ali sta kazu drugari koji su izasli i zabacivalii poredili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 Evo tu sam. Sto se tice cc30 mislim da netreba da vam ga predstavljam, vrhunski bacacki stap za mene koji se bogme savije i pod ribom od 3kg ,tanak blank, ostar spic blablabla... , e sad dolazi interesatniji deo. ET stap izgleda moderno,sivi blank sa nekim metalnim no name halterom i sto se meni manje dopada jednostopalnim sprovodnicima,prva karika mislim da je 50mm sa dva stopala dok su ostale jednostopalne nesrazmerne velicine u odnosu na prvi. Blank je dosta deblji u odnosu na cc30, al jos uvek u granicama mog ukusa.Ja sam neki prosecni bacac i sa mojim cc30 bacam sa 105g do 140m, plafon za mene:). ET podnosi olova do 105-110g mada mislim da mu je malkice puno posto je dosta mekan u spicu, al olovo od 95 bogme moze da zavitla do nevidjenih 130-140m al mislim da je to neki maximum. Cuo sam ljude koji su bacali i 120g sa njim, neznam po meni to je preterano. Relativno lepo se upravljaju bacanja sobzirom na mekocu vrha.Imao sam prilike bacati sa oba i mogu vam reci da nisam primetio neke razlike u bacanju, sto neznaci da neko drugi nebi bacio vishe-manje. sto se cene tice dosta zaostaje za cc30 (cena citavih 6000din) , Za ove pare koliko vredi ovaj ET stap dobija se dosta i kome nesmeta sto je donji deo stapa malo deblji od proseka i sto ima jednostopalne sprovodnike dobar izbor za pocetak bacacke karijere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 evo i slicica Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejandex Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Sta je sad ovo sa cc-30 13 3,5lb svi ih hvale ,a u poslednja 2-3 dana svi prodaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovaos Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Da ne otvaram novi post zanima me situacija sa C3, 13ft, 3.5lb., koja je cijena i kad će ih imati u Crpologiji? Kakava su iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Sta je sad ovo sa cc-30 13 3,5lb svi ih hvale ,a u poslednja 2-3 dana svi prodaju? To se i ja pitam- svi sada hoce C3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted May 9, 2012 Author Share Posted May 9, 2012 To se i ja pitam- svi sada hoce C3 Pa kad nema vishe cc30 postao je unikat, zato svi hoce, a sto prodaju zato sto vredi puno Link to comment Share on other sites More sharing options...
siroliver Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Pa kad nema vishe cc30 postao je unikat, zato svi hoce, a sto prodaju zato sto vredi puno njih trojica u dva dana,izgleda da se unikati rasprodaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 ma da stave i 200 evrica nema kupca. nemaju parice ljud i ko ima brizno ih cuva :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts