prdaaa Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 DJavole,najbolje ti lepo pomalko odrzavaj sa kukuruzom poziciju,a ja cu doci sa boilama da se nemucis da pravis pa da otpecamo :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Ja bi ti samo preporučio:" nekompliciraj tamo gdje za to nema potrebe ".Potraži di je riba naparavi jednostavnu boilu bez puno kemijanja.Osobno bi se bazirao na količinu i jeftinoču .Imaš več odičnih savjeta za mix pogotovo one gdje je uključena pastrvska peleta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
youngcarp Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Nisam znao u koji Top tacno da postavim pitanje u vezi boili pa rekoh bolje ovde.. Krajem avgusta sam napravio domace boile jer sam imao u planu da idem na neko kampovanje i dan kasnije sve je bilo otkazano iz licnih razloga, pa sam boile upakovao u kese i vakumirao masinom (kucnom varijantom) ali stvarno je dobro ispalo, kesa se lepo uvukla na svim mestima i postala dosta kruta i tako upakovane sam stavio u zamrzivac, pa me interesuje, posto nemam u planu sigurno da idem do kraja tekuce godine na pecanje, dal mi one vrede za bilo sta? Mamac ili spod, pod pretpostavkom da pre februara necu ici na vodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Nisam znao u koji Top tacno da postavim pitanje u vezi boili pa rekoh bolje ovde.. Krajem avgusta sam napravio domace boile jer sam imao u planu da idem na neko kampovanje i dan kasnije sve je bilo otkazano iz licnih razloga, pa sam boile upakovao u kese i vakumirao masinom (kucnom varijantom) ali stvarno je dobro ispalo, kesa se lepo uvukla na svim mestima i postala dosta kruta i tako upakovane sam stavio u zamrzivac, pa me interesuje, posto nemam u planu sigurno da idem do kraja tekuce godine na pecanje, dal mi one vrede za bilo sta? Mamac ili spod, pod pretpostavkom da pre februara necu ici na vodu? naravno da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki t Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Bez problema, za sve varijante. Po potrebi ih osveziti pre ribolova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
youngcarp Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Hvala ljudi ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts