debeli sremac Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 samo vi ogovarajte cuvare, pa ce da se raspituju za vas po jezeru! mene cekaj sledeci vikend!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Neka dodju slobodno,neka se svi zajedno okupe. Dozvolu imam,benzin da im polijem camac imam (sala) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Ljota,otvori novi post sa "Carp Kup Borkovac 2011" . Da ti ne kvarimo ovaj,a da mi mozemo da nastavimo ovde da se prepiremo :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Ljota,otvori novi post sa "Carp Kup Borkovac 2011" . Da ti ne kvarimo ovaj,a da mi mozemo da nastavimo ovde da se prepiremo :drinks: ja nesmem da se prepirem , jel nisam pusac upaljac obavezno zaboravljam xexex ej znas kakv rostilj sam spremio na jarkovcima ali jedva vatru zapalih niko ne pusi u drustvu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Stvarno nije u redu sto smo sjebali coveku post,ovo bi mogla biti tema o unistavanju fruskogorskih jezera.A ko god pokusa nesto da organizuje treba mu skinuti kapu jer to je tezak posao.Pa nebi bilo lose da se ovo nekako prebaci u drugu temu ili da administrator pobrise komentare koji nemaju veze sa takmicenjem.Sremac ne se sekiras ,ako imas dozvolu nemoze ti niko nista i ako postujes pravila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Stvarno nije u redu sto smo sjebali coveku post,ovo bi mogla biti tema o unistavanju fruskogorskih jezera.A ko god pokusa nesto da organizuje treba mu skinuti kapu jer to je tezak posao.Pa nebi bilo lose da se ovo nekako prebaci u drugu temu ili da administrator pobrise komentare koji nemaju veze sa takmicenjem.Sremac ne se sekiras ,ako imas dozvolu nemoze ti niko nista i ako postujes pravila.i ako poznajes prdu! xex! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 e onda si ga najebao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts